reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Pr zazdroszczę wyjazdu też bym tak odpoczęła sobie od dzieci i poszalała, a Jasiu już się pewnie przymierza do chodzenia, widzi że siostra pomyka to on też by chciał

reklama
Hej. Ja tak wpadam tylko z zapytaniem czy czasami nie ma ktoraś pozyczyc lozeczka turystycznego na weekend?? bo jedziemy do karpacza a nie chce zeby Marta z nami spala w jednym lozku a na dostawke to jest jeszcze za mala bo za duzo sie wierci i boje sie zeby w nocy mi z lozka nie spadla....

PR no szykuje sie, ostatni taki weekend kiedy sobie mozemy pozwolic na wyjazd bo pozniej ja mam caly czas szkole a teraz przed wszystkimi swietymi zrobili nam wolne :)

hej ho ;)

Kroma kongratsy, tyle zębów na raz. ak to Aruś znosi? nie ma gorączki, nie marudzi? moja dzisiaj marudzi jak nie wiem, szaleje, ale coś słabo się trzyma na nogach, mam wrażenie , jakby coś ja brało. jak siedziała, to ją trochę "zawiewało" nie mogla zasnąć długo, ale już psi...zobaczymy. moze sie nie obudzi.
z wizytą u Larvuni byłyśmy, mam kilka fotek, ale siebienie zamieszcze, bo jak słoń wyglądam.
ale powiem Wam, że i Misia miała dziś jakieś mruczenie, miałczenie włączone...może i dzieci czują pogodę.
ciacho, mi łeb napiernicza i brzuch też, ale łeb to od samego rana...
no i w końcu...........mam przeciąga :)

Helenka zasnęla z nim w samochodzie, jest super. sztywniutki, kolorowy, teraz śpi z małą w łóżku, ale powiem Wam, ze jest cuuuudny....

w galerii za chwilkę ;)

reklama
Witajcie.

Hej. Ja tak wpadam tylko z zapytaniem czy czasami nie ma ktoraś pozyczyc lozeczka turystycznego na weekend?? bo jedziemy do karpacza a nie chce zeby Marta z nami spala w jednym lozku a na dostawke to jest jeszcze za mala bo za duzo sie wierci i boje sie zeby w nocy mi z lozka nie spadla....

Ja mam łóżeczko turystyczne, ale My w Międzyrzeczu mieszkamy...

My dziś do lekarza - Jasiek coraz mocniej kaszle :-( przy okazji z Wojtkiem na kontrol...
Mam nadzieję, że Jaśkowi nic poważnego nie jest...

Ja się źle czuję, boli Mnie brzuch w prawej dolnej części brzucha nie wiem co to... :-:)no:

Po lekarzu się odezwę.. Papa

P.S. Larvunia fajny ten przeciąg :-)

Do góry