reklama
Hej. Ja tak wpadam tylko z zapytaniem czy czasami nie ma ktoraś pozyczyc lozeczka turystycznego na weekend?? bo jedziemy do karpacza a nie chce zeby Marta z nami spala w jednym lozku a na dostawke to jest jeszcze za mala bo za duzo sie wierci i boje sie zeby w nocy mi z lozka nie spadla....
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
niusska- ja niestety nie mam;/ oo fajnie widze szykuje sie udana wycieczka;]
C
ciasteczko
Gość
witam wieczornie ale mnie glowa napiernicza z jednej strony
milej nocki zycze
milej nocki zycze
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
hej ho
Kroma kongratsy, tyle zębów na raz. ak to Aruś znosi? nie ma gorączki, nie marudzi? moja dzisiaj marudzi jak nie wiem, szaleje, ale coś słabo się trzyma na nogach, mam wrażenie , jakby coś ja brało. jak siedziała, to ją trochę "zawiewało" nie mogla zasnąć długo, ale już psi...zobaczymy. moze sie nie obudzi.
z wizytą u Larvuni byłyśmy, mam kilka fotek, ale siebienie zamieszcze, bo jak słoń wyglądam.
ale powiem Wam, że i Misia miała dziś jakieś mruczenie, miałczenie włączone...może i dzieci czują pogodę.
ciacho, mi łeb napiernicza i brzuch też, ale łeb to od samego rana...
no i w końcu...........mam przeciąga
Helenka zasnęla z nim w samochodzie, jest super. sztywniutki, kolorowy, teraz śpi z małą w łóżku, ale powiem Wam, ze jest cuuuudny....
w galerii za chwilkę
Kroma kongratsy, tyle zębów na raz. ak to Aruś znosi? nie ma gorączki, nie marudzi? moja dzisiaj marudzi jak nie wiem, szaleje, ale coś słabo się trzyma na nogach, mam wrażenie , jakby coś ja brało. jak siedziała, to ją trochę "zawiewało" nie mogla zasnąć długo, ale już psi...zobaczymy. moze sie nie obudzi.
z wizytą u Larvuni byłyśmy, mam kilka fotek, ale siebienie zamieszcze, bo jak słoń wyglądam.
ale powiem Wam, że i Misia miała dziś jakieś mruczenie, miałczenie włączone...może i dzieci czują pogodę.
ciacho, mi łeb napiernicza i brzuch też, ale łeb to od samego rana...
no i w końcu...........mam przeciąga
Helenka zasnęla z nim w samochodzie, jest super. sztywniutki, kolorowy, teraz śpi z małą w łóżku, ale powiem Wam, ze jest cuuuudny....
w galerii za chwilkę
Ale mnie wzielo na szycie ;-)
skonczylam literki szyc ;-)
wlasnie zgrywam...
Future dzieki za mega niespodziewane odwiedzinki... ale cos szybko sie zmylas I w koncu z Hesia przybylas ;-) slodzinka
edit:
Zobacz załącznik 401513 http://szyciaki.blogspot.com/2011/10/misia.html
skonczylam literki szyc ;-)
wlasnie zgrywam...
Future dzieki za mega niespodziewane odwiedzinki... ale cos szybko sie zmylas I w koncu z Hesia przybylas ;-) slodzinka
edit:
Zobacz załącznik 401513 http://szyciaki.blogspot.com/2011/10/misia.html
Ostatnia edycja:
reklama
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Witajcie.
Ja mam łóżeczko turystyczne, ale My w Międzyrzeczu mieszkamy...
My dziś do lekarza - Jasiek coraz mocniej kaszle :-( przy okazji z Wojtkiem na kontrol...
Mam nadzieję, że Jaśkowi nic poważnego nie jest...
Ja się źle czuję, boli Mnie brzuch w prawej dolnej części brzucha nie wiem co to... :-no:
Po lekarzu się odezwę.. Papa
P.S. Larvunia fajny ten przeciąg :-)
Hej. Ja tak wpadam tylko z zapytaniem czy czasami nie ma ktoraś pozyczyc lozeczka turystycznego na weekend?? bo jedziemy do karpacza a nie chce zeby Marta z nami spala w jednym lozku a na dostawke to jest jeszcze za mala bo za duzo sie wierci i boje sie zeby w nocy mi z lozka nie spadla....
Ja mam łóżeczko turystyczne, ale My w Międzyrzeczu mieszkamy...
My dziś do lekarza - Jasiek coraz mocniej kaszle :-( przy okazji z Wojtkiem na kontrol...
Mam nadzieję, że Jaśkowi nic poważnego nie jest...
Ja się źle czuję, boli Mnie brzuch w prawej dolnej części brzucha nie wiem co to... :-no:
Po lekarzu się odezwę.. Papa
P.S. Larvunia fajny ten przeciąg :-)
Podziel się: