reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć Wam lasencje :tak:

Larvunia współczuję, oby szybko Fruciowi przeszło.

U Nas też szpital, tzn. mąż już ok, Wojtek po bańkach, jak kaszle to normalnie aż słyszę jak mu charczy tam w środku ale mam nadzieję że obejdzie się bez antybiotyku....
Jasiek odpukać jakoś się trzyma i niech tak zostanie no a Ja leci nadal z nosa, nos już tak boli od tego smar****a że głowa małastrup Mi się zrobił masakra....
No a poza tym wirus w powietrzu gdzieś krąży, mama Moja już chorowała, u Mojej siostry wszyscy, u ciotki dzieciaki no do nas też dotarła Wojtek miał i Damian tylko czekam kiedy Mnie złapie... :crazy:

Zdrówka dla Was wszystkich życzę...

reklama
ale fajowo na dworze :-)
po obiadku zgram fotki i Wam pokaze :-)
tym razem pełna natura, bez przerabiania :-) .... ide bom glodni jak wilki :-) a obiad "w polu" ;-)

to czekam na foty, ja dzisiaj tylko tyle co po zakupy skoczylam, starsza szaleje na dworze a mloda nie chce sc bo ma zakwasy po wczorajszym w-f:baffled:

hejka ja na chwilkę wieczorkiem lukam, napiszę tylko, że młodemu wyszły cztery zęby na raz na przodzie na górze, nawet nie wiem kiedy. I gania za Olką na całego, zaczepia i ucieka.

reklama
Do góry