reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzieki dziewczyny :*
Mycha- jak u nas zdazaly sie odparzenia to tez najlepszy byl tormentiol ja tez goz reszta stosuje na twarz jak sobie wydrapie gebe od pryszczy;p na 2 dzien zagojone;p

Niusska- u nas na pipke pomaga clotrimazolum- maść... Amelka tez ma czesto czerwona i mowi ze ja piecze

reklama
Dziewczyny dzięki, wszystko stosowałam co wymieniłyście sudocrem, z nivea krem na odparzenia, linomag, puder z nivea, mąkę ziemniaczaną obecnie z ziajki maść pośladkową i nic nie działa a najgorsze, że nie wiem wlaśnie od czego się tak odparzył ani tak często kupy nie robi, często Go przewijam żeby długo nie był w 1 pampersie - normalnie jestem bezradna dlatego jeśli Mi się uda idę jutro do lekarza bo ma tak czerwone że szok i to na pewno boli a On nawet nie płacze ani nic.. Już sama na to patrzeć nie mogę bo jak człowiek się gdzieś nieraz odparzy czy pod pachą czy gdzieś to piecze a On ma dużo tego :-( nie będę czekać do kontroli do poniedziałku tylko będe się od rana dobijać do przychodni żeby się zarejestrować....

No i zastanawiam się jak jutro pielęgniarka postawi Wojtkowi bańki jak pół roku miał to ledwo go utrzymałam a teraz ponad 2 lata siły czort ma jak nie wiem ciekawe jak to zrobimy...

No cóż spokojnej nocy. Do jutra. Tylko jeszcze kilka fotek wstawię na tajniak.

Tajny 1 fotka dodatkowo..

Ostatnia edycja:
niuskaa- moja też ma czerwoną co jakiś czas mi się wydaje, że to od mydła jest bo jak jej zmieniłam to jej przeszło, ja używam teraz takich hipoalergicznych dla dzieci. A nasza śpi do połowy nocy w pampku, wysadzam ją jak idę spać i zakładam dopiero wtedy pampka, bo ona nie wytrzyma do rana a ja się czasem nie obudzę. Możliwe, że jej mocz jest ostry i już pochwa się odzwyczaiła po całym dniu od moczu, a jak zakładasz na noc to się dusi w tym pampku, jeszcze możesz jej ceratę założyć i koc na to i spróbuj ją wysadzić w nocy, może wytrzyma do rana.

Witam, ja już nie śpię jak zwykle od przed 6, jakoś nie mogę...mały mi ładnie spał w nocy, wstałam tylko o 2.30 i 4.30. Zdziwiłam się w nocy bo przebudziło mnie 2 razy skrzypienie podłogi, dziwne:baffled: myślałam że Zuzia błąka sie po ciemku i może chciała do nas przyjść ale wstałam rozejrzałam się po mieszkaniu, Zuzia spała w najlepsze a na serio wydawało mi się że ktoś chodzi po przedpokoju i to 2 razy:baffled: wrrrr...
Mój dziś krócej w pracy, musimy iść kupić jakiś garnitur dla niego, wczoraj przymierzał i wszystkie spodnie ciasne:no: masakra kolejny wydatek! Potem po 14 pojedzie do Zbąszynka po rodziców, tata zobaczy swojego wnuka po raz pierwszy:-) to tyle na razie.

witam
jak mi sie rano wstawac nie chcialo ale coz dzieciaki musialam wyprawic do szkoly
a rano zalozylam zimowa kurtke no kurna przymrozek znowu byl

no wlasnie ciacho gorzowianko wiesz moze gdzie sa teraz jakies promocje na kurtki zimowe??? wsio wisi na mnie po ciazy, kurtke juz trza zmienic... chyba 10 lat wniej chodze juz.

no kiepsko trafilas, ja ostatnimi czasy w ogole po sklepach nie laze,
i powiem ci szczerze ze nie wiem, wiem ze w tesco sa przeceny ale jak sie ceny ksztaltuja nie wiem:sorry2: ja mam kurtke tez juz kupe lat ale mam problem bo dla starszej nie mam i jak nic na nia nie dostane bede musiala jej oddac moja i zostanie mi ten moj drugi dziad:dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam dziewczynki :) To już za dwa dnii ale motyle mam hehe

Kroma, Niuśka - POMOCY !!!
Moje małe cielę w grudniu kończy 2 latka, nie chce nosić pampersa bo mówi, że scypie dupka, ale siku nie woła tylko leje w gaty ... kupę ładnie zawoła a siury nieee ... jak posadze na nocnik to zrobi ale jak nie przypilnuje to sie zesika, strasznie duzo pije ... pomocy jak odzwyczaic od sikania w gaty i od picia duzej ilosci wody! ja juz wymiekam :(

Do góry