reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

No ja sie ciesze nawet ze przelozyli chociaz moze bym miala to wreszcie za soba...a co do ciasta to jeszcze nie upieklam nic. zaczelam ogladac przepis na zycie w necie i nic nie zrobilam. ale mam ambicje upiec krowke dzisiaj:)
kroma gdzie na tej rozmowie bylas?

reklama
Fotki na tajnym.

Wkurzyłam się bo lekarz dzisiaj wziął sobie wolne i nie przyjmował i nawet nie dali znać, na darmo poszłam :wściekła/y: za tydzień mam wizytę mam nadzieję ze wtedy wolnego nie weźmie...

Dziewczyny znacie jakiś NAPRAWDĘ dobry krem, maść czy coś na odparzenia bo już tyle tego stosowałam i nic nie pomaga a najgorsze że nie wiem od czego On się tak odparza - myślicie że może być uczulony za oryginalne pampersy????

u nas z Marcelkiem pomagalo sudocrem, dobra seria jest z emolium i oilatum :tak: i nautralne to wietrzenie jak najwiecej sie da!
Z Misia jakos problemow z dupka nie mielismy jeszcze :sorry2:

a gdzie reszta?? Ja tu wpadlam sie pochwalic Szyciakiem a Wy gdzie he??

Mycha naszemu Pawełkowi pomógł Kojący krem przeciw odparzeniom Nivea baby lub też dobry jest Sudocrem:tak: Słyszałam niejedną opinię że oryginalne pampki mogą uczulać a np zwykłe tańsze nie...

Mycha- moja Olka nie może pampków, nie mogła w sumie, ale to dopiero jak miała z 1,5 roku zaczęła mi się odparzać, ale podejrzewam, że ona miała ostry mocz, bo już starsza był, zmień może na inne. A dobry na odparzenia jest Linomag dla dzieci, moja Olka miała aż rany i jej pomógł tylko on, i komp w krochmalu, czyli mące ziemniaczanej, tak mi kazał pediatra. Można też nią pupkę posypać zamiast pudru.

mycha ciezko powiedziec, moze ma tak wrazliwa skore ze musi czesciej mniec zmieniane niz inne dzieci...? sudocrem, mozesz kapac w rumianku i na koniec zasypac pudrem/maka ziemniaczana jak kroma napisala
no i jak dziewczyny napisaly wietrzyc czesto wietrzyc,
wieci ogolnie pampersy sa niezdrowe dla chlopcow bo im sie jajka przegrzewaja i pozniej mozliwa bezplodnosc

Mycha ja tez mialam problem z odparzeniami u Marty, sudokremy linomagi krochmal i inne specyfiki na odparzenia nic nie pomagaly, az poszlam do lekarza i kazala mi kupic tormentiol i po 2 dniach ani sladu...

Ja mam za to ciut inny problem, bo Marta juz bez pampersa tylko na noc jej zakladam i ma taka czerwona ci...ke w srodku, wczesniej jak nosila pampki nie miala takich problemow... czasami przy myciu mowi ze ja tam boli ale ogolnie zadnych iinych dolegliwosci nie ma.. i nie wiem od czego moze to miec....

Future to ja jeszcze sie zastanawie co do tych butow :)

reklama
Mycha mi jak mlody odparzal sie do krwi nawet(tak przy okazji to tez przy oryginalnych pampersach a przy huggiesach juz nie) to pomagala nam taka zasypka zolta Dermacol. to z 3 zl kosztuje i pomaga na takiesaczace sie odparzenia bo kremem ciezko to posmarowac.
uciekam na tv

Do góry