reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzień dobry wszystkim;-)
Future wspomniałaś coś o syndromie mamy?:-D ja też budzę się w miarę wyspana ok 6 lub coś po mimo że wstaję do małego w nocy ze 2-3 razy na karmienie:tak: witaj w klubie:-)
AniuPR- dużo miłości i szczęścia na dalsze wspólne lata pożycia:-) no i udanego wyjazdu:tak:.....śmieszne ale ja też gór na oczy nie widziałam:-p
ciacho, larvunia, mycha...cześć wam;-)

reklama
Future ja też śpioch jestem:tak:
Blond jakieś typowe zachcianki masz??:-)

Zdjęcia w galerii ;-)

Idę ziemniaki obierać, mój przyjdzie, zjemy i na zakupy trzeba wszystko potrzebne zakupić. To pa!!

Hello :-):-)
w koncu w domu ile mozna lazic...

Pr wszystkiego najlepszego dla was :-) i udanego wypoczynku :tak:

Ciacho oddalam buty i wzielam kase bez zadnego problemu :tak: nic nie bylo na mloda ech..rozmiary nie pasowaly albo u gory za szerokie byly i glupio wygladalo :tak: wiec zostalysmy spowrotem bez kozakow...

Megi udanych zakupow :-) masz juz kreacje na chrzciny?

Blond jak tam upieklas cos dobrego ?

Larvunia fajnie ze mala zdrowa :-)

Future milej pracy z dziecmi :happy:

a reszcie milego dnia.

witam

Pr- zdrówka dla was i miłej podróży.
Blond- to masz tydzień jeszcze na naukę.
megi- miłej imprezki jutro

A ja nic nie zrobiłam dzisiaj, nawet obiadu, u mamy byłam i na rozmowie byłam i jak mi się praca podoba to nie te godziny, chyba, żebym dzieci już duże miała, a tak od 9-17 i jeszcze nadgodziny i czasem weekendy, jakieś wyjazdy, nie dla mnie matki Polki, i jeszcze mnie tak wymaglowali po angielsku, dawno się tak nie spociłam.

reklama
Do góry