reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
helo. good news jestem pierwsza, już po sniadanu, mała jeszcze spi, tatko pojechał do pracy. zjedlim wspólne śniadanko i ani myśle spać nie chce mi się dziwne.......czyżby syndrom mamy? haha
larvunia, szkoda, ze nie wpadłaś na to wczesniej, bo robiłam wiśniówke tego lata, i pełno pestek wyrzuciłam. i rok temu tez. 2 lata temu moj tata robił wino z wiśni. wtedy to się wyrzyciło z 5 kilo samych pestek
no ale na nast trzeba czekać do lipca ;/ przykro mi.
no mała niech śpi, to ja sobie serialik zapodam moj desperate housewives ))
larvunia, szkoda, ze nie wpadłaś na to wczesniej, bo robiłam wiśniówke tego lata, i pełno pestek wyrzuciłam. i rok temu tez. 2 lata temu moj tata robił wino z wiśni. wtedy to się wyrzyciło z 5 kilo samych pestek
no ale na nast trzeba czekać do lipca ;/ przykro mi.
no mała niech śpi, to ja sobie serialik zapodam moj desperate housewives ))
C
ciasteczko
Gość
hej
future pelna energii jestes:-) dobrze bo pogoda dzisiaj pod psem
larvunia pestki wisni o tej porze to raczej nie dostaniesz
wstawac spiochyb
future pelna energii jestes:-) dobrze bo pogoda dzisiaj pod psem
larvunia pestki wisni o tej porze to raczej nie dostaniesz
wstawac spiochyb
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Witam się i Ja
Dziś czuję się zaś lepiej niż wczoraj, głowa trochę pobolewa ale to już raczej nie od przeziębienia...
Dziś lekarz, potem szybko załatwienie spraw i do domku do dzieci, babcia przyjdzie przypilnować maluchy - pewnie dadzą jej popalić... Tzn. Moja babcia od strony męża a dzieci prababcia ;-)
Wojtuś ogląda bajki, Jaś jeszcze śpi a Ja zaraz lecę się ubrać może coś zjeść i akurat będę musiała wychodzić tylko najpierw poczekam na babcię....
To fajnie Larvunia, że u Was ok oby na kontroli wyszło już wszystko dobrze, trzymam kciuki..
Future czyżby ranny ptaszek się z Ciebie zrobił??
Madzia fotki będą po południu teraz nie zdążę ich zrzucić na kompa i wrzucić na forum, cierpliwości.. ;-) słabo doczytałam ale coś Mi się o uszy obiło że pieska macie... Też bym chciała, ale przy dwójce dzieci i prawie ciągłej nieobecności męża w domu nie dałabym sobie rady żeby Go wyprowadzać itp....
Ciasteczko a co tam u Ciebie??
No cóż to śmigam do usłyszenia później jak wlecę z fotkami :-);-)
Dziś czuję się zaś lepiej niż wczoraj, głowa trochę pobolewa ale to już raczej nie od przeziębienia...
Dziś lekarz, potem szybko załatwienie spraw i do domku do dzieci, babcia przyjdzie przypilnować maluchy - pewnie dadzą jej popalić... Tzn. Moja babcia od strony męża a dzieci prababcia ;-)
Wojtuś ogląda bajki, Jaś jeszcze śpi a Ja zaraz lecę się ubrać może coś zjeść i akurat będę musiała wychodzić tylko najpierw poczekam na babcię....
To fajnie Larvunia, że u Was ok oby na kontroli wyszło już wszystko dobrze, trzymam kciuki..
Future czyżby ranny ptaszek się z Ciebie zrobił??
Madzia fotki będą po południu teraz nie zdążę ich zrzucić na kompa i wrzucić na forum, cierpliwości.. ;-) słabo doczytałam ale coś Mi się o uszy obiło że pieska macie... Też bym chciała, ale przy dwójce dzieci i prawie ciągłej nieobecności męża w domu nie dałabym sobie rady żeby Go wyprowadzać itp....
Ciasteczko a co tam u Ciebie??
No cóż to śmigam do usłyszenia później jak wlecę z fotkami :-);-)
C
ciasteczko
Gość
hej mycha, to pomyslnej wizyty u lekarza,
dzieki ze pytasz, jakos sie kreci no moglabym ponarzekac na pewne sprawy ale poco...
wazne ze dzieciaki zdrowe, da sie zyc:-)
dzieki ze pytasz, jakos sie kreci no moglabym ponarzekac na pewne sprawy ale poco...
wazne ze dzieciaki zdrowe, da sie zyc:-)
Dzien dobry z kawka
ja znow mam wolne hehe bo termin na ogladanie chaty mamy na 12...
ale jutro juz ide do szkoly...a od poniedz ferie tak czy siak..
ciacho podoba mi sie twoje pozytywne myslenie super :-) zdrowe dzieci to najwazniejsze
mycha daj znac po lekarzu...dobrze ze babcia przyjdzie do dzieci
a ja mam nerwa w sobote kupilam mlodej kozaki miala ubrane 2 razy i co? wczoraj patrze ze podeszwa peknieta jest
no i cale szczescie ze mam paragon i dzis pojade z mloda moze wymienia na inne ale kase dadza zobaczymy,wkurzylam sie bo nie byly jakies tanie badziewia i wygladaly solidnie...
no nic dopije kawke i ide odkurzyc milego dnia !!:-)
ja znow mam wolne hehe bo termin na ogladanie chaty mamy na 12...
ale jutro juz ide do szkoly...a od poniedz ferie tak czy siak..
ciacho podoba mi sie twoje pozytywne myslenie super :-) zdrowe dzieci to najwazniejsze
mycha daj znac po lekarzu...dobrze ze babcia przyjdzie do dzieci
a ja mam nerwa w sobote kupilam mlodej kozaki miala ubrane 2 razy i co? wczoraj patrze ze podeszwa peknieta jest
no i cale szczescie ze mam paragon i dzis pojade z mloda moze wymienia na inne ale kase dadza zobaczymy,wkurzylam sie bo nie byly jakies tanie badziewia i wygladaly solidnie...
no nic dopije kawke i ide odkurzyc milego dnia !!:-)
C
ciasteczko
Gość
madzia a zawsze cos jest nie tak ale coz trzeba brac zycie za rogi
a z tymi butami to teraz tak robia ze szkoda gadac, mam nadzieje ze albo wymiana na nowe albo zwrot kasy
u mlodej u nas po tyg buty cale pekly z wierzchu i moglam na nowe wymienic
u starszej w kozakach zimowych poszedl 2 razy zamek 4tyg byly w reklamacji a 2 tyg na nogach ale wymienilam na nowe
a z tymi butami to teraz tak robia ze szkoda gadac, mam nadzieje ze albo wymiana na nowe albo zwrot kasy
u mlodej u nas po tyg buty cale pekly z wierzchu i moglam na nowe wymienic
u starszej w kozakach zimowych poszedl 2 razy zamek 4tyg byly w reklamacji a 2 tyg na nogach ale wymienilam na nowe
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
hej.
ja znow na szybko.
Jutro urlop.. pogrzeb potem sie pakuje bo dzieciaki jada na weekend do dziadkow a ja zabieram M do Szklarskiej Poręby ;] w podróż poślubna hehehe
Amelka ma dziś bal w przedszkolu ;] ciekawe czy jej sie podoba i coraz gorzej u nas ze wstawaniem nie dziwie sie jej bo mi tez sie nei chce rano spod cieplusiej kolderki wylazic...
Janek wszedzie sie wspina i wstaje juz nawet kombinuje jak to jest trzymac sie tylko 1 ręką;] wstawie wam potem, zdjecie jak stoi przy szafce... Dupka mu lata jeszcze ale cwaniak juz probuje sie puszczac choc nogi mu sie plączą;p przedwczoraj udalo mu sie nawet tyłem zejść z łóżka...
ja znow na szybko.
Jutro urlop.. pogrzeb potem sie pakuje bo dzieciaki jada na weekend do dziadkow a ja zabieram M do Szklarskiej Poręby ;] w podróż poślubna hehehe
Amelka ma dziś bal w przedszkolu ;] ciekawe czy jej sie podoba i coraz gorzej u nas ze wstawaniem nie dziwie sie jej bo mi tez sie nei chce rano spod cieplusiej kolderki wylazic...
Janek wszedzie sie wspina i wstaje juz nawet kombinuje jak to jest trzymac sie tylko 1 ręką;] wstawie wam potem, zdjecie jak stoi przy szafce... Dupka mu lata jeszcze ale cwaniak juz probuje sie puszczac choc nogi mu sie plączą;p przedwczoraj udalo mu sie nawet tyłem zejść z łóżka...
Ostatnia edycja:
C
ciasteczko
Gość
pr o to super ale wam dobrze, tylko zdjecia poprosze jakowes :-)
reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
tym razem wezmiemy aparat bo na splyw nie bralismy zeby nie utopic;p wystarczy ze Paweł sie skompal z komórka;/
i w koncu zobaczę jak wygladaja "gory";p bo nigdy nie bylam;/
i w koncu zobaczę jak wygladaja "gory";p bo nigdy nie bylam;/
Podziel się: