reklama
C
ciasteczko
Gość
larvunia wspolczuje,
jak czytam wiadomosci to mozna sie zalamac, znowu ceny paliwa maja podskoczyc, wiec wsio podrozeje jeszcze troche to bedziemy takie dziady dziadem poganiani;-)
laski wstawac!!!!
jak czytam wiadomosci to mozna sie zalamac, znowu ceny paliwa maja podskoczyc, wiec wsio podrozeje jeszcze troche to bedziemy takie dziady dziadem poganiani;-)
laski wstawac!!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
halo a co tu tak pusto
C
ciasteczko
Gość
pr ostatnio normalnie przeciag jest
annes hehe no u na juz sie skonczyly wedrowki ludow chociaz ostatnio mloda brzuch cos bolal, moj M do pozna cos ogladal wiec polozyla sie a dla niego miejsca nie bylo
annes hehe no u na juz sie skonczyly wedrowki ludow chociaz ostatnio mloda brzuch cos bolal, moj M do pozna cos ogladal wiec polozyla sie a dla niego miejsca nie bylo
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Dzień dobry, wygramoliłam się z łóżka dopiero tak mi się nie chciało...I znów dzień jak co dzień, zapraszam na kawę;-)
C
ciasteczko
Gość
hej megi,
a ja rano jak wyszlam to mi uszy zmarzly 5 stop bylo tylko, wiec niezbyt cieplo
a ja rano jak wyszlam to mi uszy zmarzly 5 stop bylo tylko, wiec niezbyt cieplo
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
annes- dziewqczyny rozrabiaja widze ale jest wesolo;]
a ja w pracuje i was podczytuje w domu nie mam czasu na stacjinarnego siasc bo lapek juz sie nadaje do wyrzucenia.... najpierw klawiatura (wedlug serwisu plyta glowna) potem sie kreska zrobila na ekranie a teraz juz pol ekranu wyje..... wiec sie nie oplaci wogole go naprawiac.....
ciacho- a no pustki pustki rozmwaialas moze z Aska ostanio??:>
a ja w pracuje i was podczytuje w domu nie mam czasu na stacjinarnego siasc bo lapek juz sie nadaje do wyrzucenia.... najpierw klawiatura (wedlug serwisu plyta glowna) potem sie kreska zrobila na ekranie a teraz juz pol ekranu wyje..... wiec sie nie oplaci wogole go naprawiac.....
ciacho- a no pustki pustki rozmwaialas moze z Aska ostanio??:>
C
ciasteczko
Gość
wiesz co ja jej od miesiaca nie widzialam, normalnie czasu nie mam
a ty sie z nia widzialas i gadalas?
a ty sie z nia widzialas i gadalas?
reklama
Hej....
ja kawe pije i zupke pomidorowa gotuje..
kurde mam wyzwanie gotowac dla 6 osob hehe juz nie wiem co...
pranie sie robi,ciagle tyle prania jest a schnac nie chce...
dzis mamy do ogadania 2 mieszkania a mama nie dojedzie dzwonila ze maja duzo pracy i nie wyrobi sie do 14 wrr...mam isc sama i jak bedzie ok mam jej zaklepac wrr...potem jej sie nie spodoba i bedzie na mnie wkurzylam sie...
jajka ugotowalam chce zrobic na kolacje paste jajeczna
zaraz zmykam ide sprawdzic jak kursuje autobus na inna dzielnice zeby dojechac na 15 ech..wykanczam sie pomalu z tym ciaglemy lataniem a to dopiero poczatek wszystkich spraw...
Dobra kochane pozdrawiam was i lece dalej..
przepraszam ze tak tylko wpadlam i naskrobalam o sobie ale czasu mi brak...
ja kawe pije i zupke pomidorowa gotuje..
kurde mam wyzwanie gotowac dla 6 osob hehe juz nie wiem co...
pranie sie robi,ciagle tyle prania jest a schnac nie chce...
dzis mamy do ogadania 2 mieszkania a mama nie dojedzie dzwonila ze maja duzo pracy i nie wyrobi sie do 14 wrr...mam isc sama i jak bedzie ok mam jej zaklepac wrr...potem jej sie nie spodoba i bedzie na mnie wkurzylam sie...
jajka ugotowalam chce zrobic na kolacje paste jajeczna
zaraz zmykam ide sprawdzic jak kursuje autobus na inna dzielnice zeby dojechac na 15 ech..wykanczam sie pomalu z tym ciaglemy lataniem a to dopiero poczatek wszystkich spraw...
Dobra kochane pozdrawiam was i lece dalej..
przepraszam ze tak tylko wpadlam i naskrobalam o sobie ale czasu mi brak...
Podziel się: