reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

bry...
Misia o 4.00 stwierdzila ze spac jej sie niechce :baffled:
troche podsypiala ja tez... znowu gadala, kupe walnela, znowu zjadla, zasnela na 10 min i tak do 8.00 :sorry:
zooombie was wita :-D:-D;-)

reklama
larvunia wspolczuje,
jak czytam wiadomosci to mozna sie zalamac, znowu ceny paliwa maja podskoczyc, wiec wsio podrozeje:nerd: jeszcze troche to bedziemy takie dziady dziadem poganiani;-):-D

laski wstawac!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam

Larvunia- moze w dzien kimniecie troszke. A powiedz mi jaką cene przewidujesz za takiego misiaka szytego?

Moje laski tez w nocy przywedrowały do mnie, teraz juz Nati rysuj a Zo ska chyba klocki rozwala :-)

pr ostatnio normalnie przeciag jest:eek:
annes hehe no u na juz sie skonczyly wedrowki ludow:-D chociaz ostatnio mloda brzuch cos bolal, moj M do pozna cos ogladal wiec polozyla sie a dla niego miejsca nie bylo:eek::sorry::-D

annes- dziewqczyny rozrabiaja widze ale jest wesolo;]
a ja w pracuje i was podczytuje w domu nie mam czasu na stacjinarnego siasc bo lapek juz sie nadaje do wyrzucenia.... najpierw klawiatura (wedlug serwisu plyta glowna) potem sie kreska zrobila na ekranie a teraz juz pol ekranu wyje.....:angry: wiec sie nie oplaci wogole go naprawiac.....
ciacho- a no pustki pustki rozmwaialas moze z Aska ostanio??:>

reklama
Hej....
ja kawe pije i zupke pomidorowa gotuje..
kurde mam wyzwanie gotowac dla 6 osob hehe juz nie wiem co...:no:
pranie sie robi,ciagle tyle prania jest a schnac nie chce...
dzis mamy do ogadania 2 mieszkania a mama nie dojedzie dzwonila ze maja duzo pracy i nie wyrobi sie do 14 wrr...mam isc sama i jak bedzie ok mam jej zaklepac wrr...potem jej sie nie spodoba i bedzie na mnie wkurzylam sie...:angry:

jajka ugotowalam chce zrobic na kolacje paste jajeczna :tak:

zaraz zmykam ide sprawdzic jak kursuje autobus na inna dzielnice zeby dojechac na 15 ech..wykanczam sie pomalu z tym ciaglemy lataniem a to dopiero poczatek wszystkich spraw...:nerd:

Dobra kochane pozdrawiam was i lece dalej..
przepraszam ze tak tylko wpadlam i naskrobalam o sobie ale czasu mi brak...:tak:

Do góry