reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej
pr zdrowia dla mlodego, no teraz to juz bedziemy wszyscy chyba wiecej chorowac przez ta pogode:confused2:
a co do pepsi i coca coli, to pepsi jest slodsza i ja odrozniam smak pomimo ze rzadko pije moze kilka razy do roku

reklama
bry...
mam dzis chyba dzien lenia... nic mi sie niechce
od rana po gminie biegalam.. i prawie nic nie zalatwilam kurde zaswiadczenia z zusu *******y, no nie lubie biurokracji takiej ze szok. Powinno byc , ze idziesz... cos chcesz i masz od reki, a nie latasz ze stro razy do jednego okienka pozniej do sulecina do zusu pozniej urzedu skarbowego i tak w kolko....
Jak w stanach powinno byc idziesz w 1 okienko i masz co chcesz od reki prawie :confused2:
no ale co chce sie miec rodzinne i mieszkaniowe to trza latac co nie... zawsze to pare groszy w portfelu...

edit:
no przestancie z ta cola juz... bo mnie sie chce jej ;p
uwielbiam i zawsze odroznie nawet z zamknietymi oczami ;p

halo
no i młodego dopadło chorubsko.. chyrlal cala noc i co chwile sie budzil z placzem :(

zdroweczka dla jaska. ja ci powiem, ze u mnie w przedszkolu polowy dzieci nie ma. same choroby. i mała larvuni, i marcel, i u mnie w wiosce tez sasiedzi mają 3 dzieci i wszyscy chorzy. nie wiem co to za g*** fruwa w powietrzu. ja wlasnie zapalilam w kominku, coby przepalic powietrze ;)

co do coli to ja tez odróżnie, wole pepsi, bo jest bardziej bąbelkowa. jak sie trochę wygazuje to i tak nic nie przeszkadza. a jak sie cola troche wygazuje, to juz niedobra. (dla mnie ofkors)

larvunia ale masz jazdy. ale ja bym chciala pojezdzic, zeby cos dostac, ale na nic sie nie lapie. Jacek ma 2 etaty i na papierku zarabia duzo. szkoda, ze jakos n akoncie malo ;)

Pr- zdrówka dla Jasia

Larvunia- wiem wiem są ludzie co odróżnią ja do nich nie należę ;-) no ja tez już byłam załatwiać w urzędach ale coś decyzji o rodzinnym brak, nalatasz się za marnymi groszami ale zawsze coś :-)

Future- chyba wystarcza ze dwoje maja 1300 i już się nie łapiesz jak masz 1 dziecko no masakra a te 2 tys to nic tak naprawdę jak na pieluszki czy meleko ile idzie, szkoda słów...

PR zdrowka ja tez zycze!
przerwy sa najgorsze i u nas pozniej, majaczy ze niechce isc...
I jestem w szoku bo bylam placic dzis za przedszkole i zamiast 250zl zaplacilam 70 zl :szok: tylko...
Bo tyle go nie bylo w poprzednim mies. odliczenia mielismy... Chociaz tyle do przodu mamy....

hej
larvunia mile zaskoczenia, pr tez powinnas zaplacic polowe sumy
jakiego ja mam dzisiaj nerwa, ide na tajny sie wypisac zeby ze mnie para zeszla:eek:

reklama
Do góry