reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Kurde beda jaja jak moje pluszaki beda sie sprzedawac jak świeże buleczki :-D
Nie mam pojecia ile chciec za nie.... moze 18zł-20zł na poczatek? A poduszkowe 25zl? Bo poduszki tez chce robic, swietna sprawa i jaki miekkie i antyalergiczne :tak:
To duzo 18-20zl??

Future bez zmian u nas...
tzn Fruciu mniej kaszle, prawie wcale...
Misia charczy i ogolnie choroby nie widac, ale rano zawsze ma mokry kaszel, juz nie zyga chociaz flegma.
Ja i mezus smaramy... Jutro ide na kontrole do g-wa. I musze dac do zus podanie o 2 tyg dodakowego urlopu... Oj konczy sie dobre...

reklama
magda- ogarnij mi tez chatke;p
ciacho no ja jakos z 3 tyg temu chwile na placu bylam z nia.. a ty musisz znalezc czas musisz wiecej nie powiem ;p;p:nerd:
An
ia Ania Ania bo Ci leb ukrece normalnie :-Dto ja moze juz tu napisze. mialam poczekac alekatgen mnie dzisiaj tez zaczepila i sie wygadalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Przybyl mi jeden suwaczek. Termin chyba 2.06 . bylam na usg, narazie 1 mm i nie widac jeszcze czy serduszko bije , ale ponoc wszystko wyglada dobrze. za 2 tyg nastepne USG;-);-)
Tak wiec witam. bede wpadac marudzic bo mi niedobrze caly czs:baffled:

Witam się i Ja.

Ja na tajnym się rozpisałam, wytłumaczyłam się dlaczego Mnie niema.
Coś Mnie gardło boli i jakiś katar się zaczyna pojawiać, tylko nie choroba no.... :no:
U Nas po staremu oprócz tego co przeżyliśmy i ile strachu się najedliśmy od wtorku od szczepienia do wczoraj ... ale o tym na tajnym jest...
Teraz idę obiad wstawić a później postaram się Was jakoś nadrobić...
Blond GRATULACJE, super wieści na pewno wszystko będzie dobrze :tak:

Rafalek chodzi do przedszkola, nie slucha sie mnie wogole:/tzn w domu w miare jeszcze ale przy ludziach zachowuje sie tragicznie.latamy po lekarzach bo okazalo sie ze ma AZS wiec dermatolog alergolog i tak w kolko.
Larvinia a te pluszaki ze smoczkami to Twoje?bo wczoraj chyba na fejsie tam wlazlam i bardzo fajne ale nie zajarzylam ze to Twoje:)

Blond GRATULUJE suwaczka super !!:-):-)
tyle cie nie bylo,a jak wlecialas to odrazu z nowa wiadomoscia haha
co u was ?? jak rafal w zlobku??

Larvunia ja sobie tak mysle ze mozesz sprubowac za te 20 zl sprzedawac :tak: zobaczysz czy beda schodzily za ta kwote...

u nas piekne slonce moze w koncu pranie wyschnie hehe :baffled:

Larvunia jak na rękodzieło uważam że za mało.

No Blond grzeczna dziewczynka wróciła;)

Kurde suwaczki musze pozmieniac a mi sie nie chce. idę zmywać tego też mi się nie chce.

reklama
Do góry