reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciacho- hehe moj P. tez zawsze marudzi ze nie wyspal sie wiec teraz jak przyjda to rozkładam narożnik i spie z nimi w salonie a on ma cały materac dla siebie :-)

Pr- jeszcze troszke i Jaś z Amelką beda razem armagedon w domu robić :-)

Megi- to dawaj do mnie na kawe ;-)

mosze zejsc z kompa bo młoda bedzie malować :-)

Larvunia- moze w dzien kimniecie troszke. A powiedz mi jaką cene przewidujesz za takiego misiaka szytego?

a ile chcialabys dac?? Zadnej nie sprzedalam jeszcze ;-) Izula Katgen dostala jedna na uroidziny... kota.
Wlasnie Future jakiego zwierzaka Ci zrobic? Jeszcze nic nie robilam, nie mam weny.. czekam az mnie najdzie ;-)

pytam bo święta się zbliżają a to fajny prezent :-) i moja przyjaciółka z l.o urodziła i chciałabym maluszkowi coś tak wyjątkowego dać. Polecam je znajomym i pytają o cenę ;-)

Katgen- prawie jak w "modzie na sukces" :-) wesoło masz
Pr- heheh wesoło jest z 2 ką czasem mam ochote wyskoczyć przez okno albo wystawić je na allegro ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Annes z miłą chęcią bym pogawędziła przy kawce, brakuje mi spotkań z kumpelami oj:(
Mały leży sobie, pewnie zaraz zacznie mruczeć z powodu braku zainteresowania:-) Zastanawiam się co tu mojej na urodzinki dać od nas bo to już niebawem...zabawek ma że głowa boli, kurde mam problem:baffled:....u mnie zwierzęta nie wchodzą w grę w ogóle:no: za duży obowiązek

Do góry