reklama
C
ciasteczko
Gość
madzia a mloda nadal zadowolona i jest happy bo szkola jest cool a najbardziej przerwy
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
helo. mam do was pytanie, czy wasze dzieci się czegoś wystraszyły tak bardzo mocno? moja się dziś wystraszyła mojej mamy, bo bylo ciemno i mama na czarno ubrana, i ona aż się wzdrygnęła. Jeszcze pies się cieszył, ze mioja mama przyjechala i tupał nogami (tak jak white i bylo szarawo w pokoju, i ona tak strasznie się wystraszyla. Boje sie, zeby jakichs zmian to nie spowodowało. pozniej nie mogla zasnąc. teraz spi...ale boje sie tak w srodku... mialyscie moze taki przypadek>??
ojej biedna Halusia
moja jeszcze sie tak nie przestraszyla, albo nie zauwazylam bynajmniej.
Ale po szczepionce mi budzila sie z takim zalem na twarzy i pojekiwaniem... widac bylo ze jej sie przypominalo szczepienie. Moze reagowac wybudzaniem sie i placzem... ale dzieci szybko zapominaja.... Tak mi sie wydaje.Nie bedzie zle... nie martw sie kochana.
moja jeszcze sie tak nie przestraszyla, albo nie zauwazylam bynajmniej.
Ale po szczepionce mi budzila sie z takim zalem na twarzy i pojekiwaniem... widac bylo ze jej sie przypominalo szczepienie. Moze reagowac wybudzaniem sie i placzem... ale dzieci szybko zapominaja.... Tak mi sie wydaje.Nie bedzie zle... nie martw sie kochana.
reklama
Podziel się: