reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future kuruj sie !!! Do dzieci idziesz w poniedzialek masz byc zdrowa ;-)
Super ze tesciowa nakupowala ciuszkow :tak: Wszyscy zawsze daja ciuszki jak sie dziecko urodzi i dziecko tylko czasami cos raz zalozy i zaraz zamale....a pozniej jak dziecko starsze to tyle kasy na ciuchy idzie ze szok... Bedziesz miec lzej :tak: Ja tez mam podarowane ciuszki tak do pol roczka a na pozniej nic nie mam i juz wiem ze nie bedzie. Trza bedzie samemu kupowac bo nie wszystko po Fruciu ona zalozy.

Mloda mi juz spi... od 14.00 nie spala :szok: rekord normalnie jak dla niej ;-)

reklama
niuskaa hej:) trzymam również kciuki.
future ale masz super teściową pozazdrościć....nie bedziesz musiała kupować, fajnie jest dostać ciuszki dla dziecka mnie też takie gesty ze strony innych cieszą:)

hej wieczornie
pogoda piekna, chodzilam w sandalach i sukience na ramiaczkach:-D
niuska to trzymam kciuki
future fajniez zawsze to wiecej w portfelu
katgen fajny tort i z Pepa mloda na pewno zadowolona
a to upieklam dopiero co

Ostatnio edytowane przez moderatora:
znalazlam tego Pana dziś wieczorem jak sciagalam pranie z balkonu
000204EF.gif

ciacho daj kawalek
biggrin.gif

DSC01012.JPG

DSC01017.JPG

marta juz prawie spi, a ja mam chwile dla siebie...

a wiec tak bylam na rozmowie i mysle ze dobrze mi poszlo, kobieta bardzo mila i sympatyczna jej maz rowniez. mam przyjsc 11 pazdziernika do pracy na taki dzien testowy(bo jednak jestem bez doswiadczenia i nie wiadomo jak sobie dam rade) i 15 pazdziernika ostateczna rozmowa. Oprocz mnie sa jeszcze 3 osoby... no zobaczymy jak to bedzie ale jestem dobrej mysli...

zaraz wstawie fotke torta :)

Zobacz załącznik 395060

Ostatnia edycja:
niuska ja tez mysle ze dostaniesz ta prace:-) zycze ci tego:-) sliczny tort
larvunia no co ty takiego pajaczka sie boisz, zartujesz sobie?

reklama
pajak nie pajak ale kly ma i jest ochydny!
szybko spitalalam z balkonu, nawet do konca ciuchow nie zdjelam :baffled:
00020079.gif

fotki zza futryny robilam... i zaraz zatarasowalam okna i drzwi balkonowe... moj jak wroci to spac nie pojdzie puki go nie wybije mi... albo bynajmniej nie zwali go na parter :sorry2:

Do góry