reklama
C
ciasteczko
Gość
larvunia kobito edytuj posty :-)
a my juz chlopakow nie mamy tylko mezow
a my juz chlopakow nie mamy tylko mezow
Ostatnio edytowane przez moderatora:
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Czołem!
Siedzę sobie z kawką Inką i korzystam z chwili gdy mały śpi. Zuzia bawi się u siebie i ogląda Pinokia w kółko to samo:-) Mój do pracy dziś poszedł, ciężko było wstać hehe....mnie młody znów 3 razy obudził w nocy, nienażarte te moje dziecię
Marzenka- już tyko 2 tygodnie ale się cieszę, że ty się cieszysz, wreszcie padniecie sobie czule w ramiona oj będzie się działo:-) A mój tak dziś do pracy, zleciało na prawdę, dopiero co wrócił 23 lipca a już koniec urlopu po misyjnego czas wrócić do obowiązków. Jeśli chodzi o autko to sprawuje się dobrze, odpukać fajnie się jeździ jest ok
Dla reszty buźki:**
Siedzę sobie z kawką Inką i korzystam z chwili gdy mały śpi. Zuzia bawi się u siebie i ogląda Pinokia w kółko to samo:-) Mój do pracy dziś poszedł, ciężko było wstać hehe....mnie młody znów 3 razy obudził w nocy, nienażarte te moje dziecię
Marzenka- już tyko 2 tygodnie ale się cieszę, że ty się cieszysz, wreszcie padniecie sobie czule w ramiona oj będzie się działo:-) A mój tak dziś do pracy, zleciało na prawdę, dopiero co wrócił 23 lipca a już koniec urlopu po misyjnego czas wrócić do obowiązków. Jeśli chodzi o autko to sprawuje się dobrze, odpukać fajnie się jeździ jest ok
Dla reszty buźki:**
madziarena
Mamusia Amelki
Dzień dobry Dawno mnie nie było ale jakoś brak czasu na wszystko ... jestem zalatana i zmęczona. Tak jak Marzena mówi: chciałabym chwili ciszy a mała gada i gada jak nęjęta - szkoda, że tatuś jej nie słyszy no ale za 2 tyg wylatuje do domku )
Uciekam pracować - chciałam się tylko pokazać, że czytam codziennie ale brak natchnienia na pisanie
Uciekam pracować - chciałam się tylko pokazać, że czytam codziennie ale brak natchnienia na pisanie
C
ciasteczko
Gość
megi a to mly glodomor z mlodego ale niech je i rosnie zdrowo
marzenka, madziarane 2 tyg zleca szybko i bedzies hapyy:-)
larvunia robisz ma sie rozumiec wiekszy ruch
marzenka, madziarane 2 tyg zleca szybko i bedzies hapyy:-)
larvunia robisz ma sie rozumiec wiekszy ruch
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
hehe, dyskusja na temat kasiury lewej haha. ale co prawda to prawda. dobrze miec jakieś drobne w portfelu, choćby na parking, albo wode gdzies z kiosku. u nasa jest tak, ze mamy jedno konto, dwie karty i kto co potrzebuje, to kupuje. od tego miesiąca się chyba bida u nas skończy. Dżeku dwie wypłaty przyniesie i ja coś z przedszkola. ufff...może się uda i coś odłożyć ciacho nie zlinczujemy Cię, bo masz duzo racji ))
kroma - mam tak jak Ty, narazie nic nie potrzebnuje bo siedze w domu. legginsy, jakaś koszulka i heja do roboty ))
teraz jak pojde do przedszkola, to też w zasadzie nic nie potrzebuje. na rytmike ma być wygodnie, czyli leginsy, albo rajstopy i sukeinka, baletki i tany tany, a na angielski tez nie mam sie co stroic. dziny, sweter i już. ale chce mi się już coś kupić nowego, chyba po to, zeby polezało w szafie, ale chce mi sie
kroma - mam tak jak Ty, narazie nic nie potrzebnuje bo siedze w domu. legginsy, jakaś koszulka i heja do roboty ))
teraz jak pojde do przedszkola, to też w zasadzie nic nie potrzebuje. na rytmike ma być wygodnie, czyli leginsy, albo rajstopy i sukeinka, baletki i tany tany, a na angielski tez nie mam sie co stroic. dziny, sweter i już. ale chce mi się już coś kupić nowego, chyba po to, zeby polezało w szafie, ale chce mi sie
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Witajcie.
witaj Aniu, jak tam po wizycie u lekarza, wszystko w porządku??
Co do "lewej" kasiurki to się z Wami zgadzam w100% ;-) fajnie jest mieć zawsze coś w portfelu:-)
Mnie głowa zaś boli, ale daję radę
Nie nadrobię Was bo troszkę nie zaglądałam, lapek Nam się psuje i chyba zostaniemy bez bo narazie brak kasy na taki wydatek a poza tym są ważniejsze, np. chrzciny ojej nawet sobie tego wyobrazić nie mogę jak przyjdzie nam być bez komputera-internetu itp... masakra jakaś będzie....
no cóż jak jasiek zaśnie to się odezwę bo teraz ciężko mi pisać...
Witam, nazywam się Ania i jestem tu nowa Jestem w 24 tygodniu ciąży. Jest to moja pierwsza ciąża, pierwsze dzieciątko w drodze.
Razem z mężem mamy nadzieje, że wszystko będzie dobrze. Na początku były małe problemy, musiałam brać leki na podtrzymanie
Jestem bardzo szczęśliwa, że będę mamą ♥kochamy naszego dzidziusia ♥
witaj Aniu, jak tam po wizycie u lekarza, wszystko w porządku??
Co do "lewej" kasiurki to się z Wami zgadzam w100% ;-) fajnie jest mieć zawsze coś w portfelu:-)
Mnie głowa zaś boli, ale daję radę
Nie nadrobię Was bo troszkę nie zaglądałam, lapek Nam się psuje i chyba zostaniemy bez bo narazie brak kasy na taki wydatek a poza tym są ważniejsze, np. chrzciny ojej nawet sobie tego wyobrazić nie mogę jak przyjdzie nam być bez komputera-internetu itp... masakra jakaś będzie....
no cóż jak jasiek zaśnie to się odezwę bo teraz ciężko mi pisać...
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
moja zasnęła, wiec opierniczam chatke i smaze naleśniki. juz 2 pralka prania wyprana, a kupa do prasowania rośnie i rośnie
reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Czesc babeczki
Buziaki dla wszystkich ,ja mam 5 pralek prania do poskaladania i posciel musze wyprsowac maskra.Piore wszystko jak szalona puki pogoda jest sofy,koce itd
Buziaki dla wszystkich ,ja mam 5 pralek prania do poskaladania i posciel musze wyprsowac maskra.Piore wszystko jak szalona puki pogoda jest sofy,koce itd
Podziel się: