reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a wiecie ze dzis jest DZIEN CHLOPAKA?? :-)
0002031F.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Czołem!
Siedzę sobie z kawką Inką i korzystam z chwili gdy mały śpi. Zuzia bawi się u siebie i ogląda Pinokia w kółko to samo:-) Mój do pracy dziś poszedł, ciężko było wstać hehe....mnie młody znów 3 razy obudził w nocy, nienażarte te moje dziecię:-D
Marzenka- już tyko 2 tygodnie ale się cieszę, że ty się cieszysz, wreszcie padniecie sobie czule w ramiona oj będzie się działo:-) A mój tak dziś do pracy, zleciało na prawdę, dopiero co wrócił 23 lipca a już koniec urlopu po misyjnego czas wrócić do obowiązków. Jeśli chodzi o autko to sprawuje się dobrze, odpukać fajnie się jeździ jest ok:tak:
Dla reszty buźki:**

Dzień dobry :) Dawno mnie nie było ale jakoś brak czasu na wszystko ... jestem zalatana i zmęczona. Tak jak Marzena mówi: chciałabym chwili ciszy a mała gada i gada jak nęjęta - szkoda, że tatuś jej nie słyszy no ale za 2 tyg wylatuje do domku :))
Uciekam pracować - chciałam się tylko pokazać, że czytam codziennie ale brak natchnienia na pisanie :(

megi a to mly glodomor z mlodego:-D ale niech je i rosnie zdrowo
marzenka, madziarane 2 tyg zleca szybko i bedzies hapyy:-)
larvunia robisz ma sie rozumiec wiekszy ruch:-D:-D

hehe, dyskusja na temat kasiury lewej haha. ale co prawda to prawda. dobrze miec jakieś drobne w portfelu, choćby na parking, albo wode gdzies z kiosku. u nasa jest tak, ze mamy jedno konto, dwie karty i kto co potrzebuje, to kupuje. od tego miesiąca się chyba bida u nas skończy. Dżeku dwie wypłaty przyniesie i ja coś z przedszkola. ufff...może się uda i coś odłożyć ;) ciacho nie zlinczujemy Cię, bo masz duzo racji ;)))
kroma - mam tak jak Ty, narazie nic nie potrzebnuje bo siedze w domu. legginsy, jakaś koszulka i heja do roboty ;)))
teraz jak pojde do przedszkola, to też w zasadzie nic nie potrzebuje. na rytmike ma być wygodnie, czyli leginsy, albo rajstopy i sukeinka, baletki i tany tany, a na angielski tez nie mam sie co stroic. dziny, sweter i już. ale chce mi się już coś kupić nowego, chyba po to, zeby polezało w szafie, ale chce mi sie ;)

Witajcie.

Witam, nazywam się Ania i jestem tu nowa:) Jestem w 24 tygodniu ciąży. Jest to moja pierwsza ciąża, pierwsze dzieciątko w drodze.
Razem z mężem mamy nadzieje, że wszystko będzie dobrze. Na początku były małe problemy, musiałam brać leki na podtrzymanie:(:(
Jestem bardzo szczęśliwa, że będę mamą ♥kochamy naszego dzidziusia ♥

witaj Aniu, jak tam po wizycie u lekarza, wszystko w porządku??

Co do "lewej" kasiurki to się z Wami zgadzam w100% ;-):tak: fajnie jest mieć zawsze coś w portfelu:-)

Mnie głowa zaś boli, ale daję radę:tak:
Nie nadrobię Was bo troszkę nie zaglądałam, lapek Nam się psuje i chyba zostaniemy bez bo narazie brak kasy na taki wydatek a poza tym są ważniejsze, np. chrzciny:tak: ojej nawet sobie tego wyobrazić nie mogę jak przyjdzie nam być bez komputera-internetu itp... masakra jakaś będzie....:szok::baffled:

no cóż jak jasiek zaśnie to się odezwę bo teraz ciężko mi pisać...

reklama
Czesc babeczki
Buziaki dla wszystkich ,ja mam 5 pralek prania do poskaladania i posciel musze wyprsowac maskra.Piore wszystko jak szalona puki pogoda jest sofy,koce itd

Do góry