reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dobry...
Katgen czy ja o czymś nie wiem, życzonka składane są wam, hmmm:confused:
Mój dziś na służbie, wróci jutro rano, pierwszy raz sama z dwójką, oby dzień mi zleciał.

reklama
hej hej
ale piekna pogoda a cieplo az chce sie zyc:-) ide zaraz jakis obiado robic bo pozniej idziemy na spacer nad do centrum dawno tam nie bylam:sorry2::sorry2:

cześć ciasteczko, miłego spacerku, pogoda piękna trzeba korzystać:tak:
future- mój jeszcze niczego się nie przestraszył a Zuzka nie pamiętam....myślę że nie będzie żadnych skutków ubocznych, że to było takie jednorazowe zachowanie że szybko wyleci jej to z małej główki i zapomni. Nie denerwuj się na zapas, dzieci czasem tak mają.......

my juz po zakupach, obiado sie robi, widze ze reszta wybyla na dwor a my po obiedzie smigamy:-)
future minie malej, nie martw sie dzieci ogolnie przezywaja rozne rzeczy,

Cześć Wam.
Pogoda śliczna za oknem będzie trzeba wybrać się na spacerek a może pojedziemy do Bukowca i tam pospacerujemy z chłopakami :tak: głowa boli, ale jeszcze znośnie jest i daję radę...
Mąż w pracy, ale niedługo powinien już wrócić...
Weekend piękna pogoda to i pustki na forum ;-):tak: no ale trzeba korzystać z pięknej pogody :-)
Aniu fajnie, że córeczkę będziecie mieć, oby nie wdała się pod tym względem w mamę i dotrwała w brzuszku do określonego terminu... :tak:
Katgen udanej imprezy życzę i dołączam się do życzeń larvuni...
Ciesteczko miłego spacerowania, oby pogoda dopisywała i się nie zepsuła... :-)
Megi dasz radę, Ja z Wojtkiem daję radę a wiesz jaki z niego czort to i Ty sobie poradzisz, kiedyś musi być ten pierwszy raz `;-):-p

No i miłego weekendu wszystkim życzę!! :-):tak:

taki tort zrobiłam..
20712.jpg

Katgen ale fajny torcik, jeśli smakuje jak wygląda to podeslij no tu kawałek:-D:-p
Mycha no dam radę wyjścia nie mam:-)
Zastanawiam się gdzie by zamówić torta na chrzciny, wszędzie takie ceny ze głowa boli...no i ciasta też muszę kupić bo nikt mi nie upiecze..chyba że ktoś chętny:-) oczywiście nic za darmo....a nie napisałam że chrzciny Pawełka mamy 22 października. Lokal zamówiony więc fajnie bo przynajmniej w domu syfu mieć nie będę po imprezce.
Nudzę się

czesc :)

niedawno wrocilam do domu, a zaraz jade na rozmowe kwalifikacyja ....stresuje sie jak nie wiem co, trzymajcie kciuki zeby wszystko poszlo dobrze.. odebralam dzisiaj torta dla Marty pokaze fotke jak wroce... odezwe sie pozniej, pa :)

lato doslownie u nas co nie :-)
Dziewczyny ktora chetna na odwiedzinki to zapraszam mam pyszne ciacha w lodowce :-) "Czarny las" i "Papieskie" :-) Jeszcze nie jadlam, przechodzi wlasnie , jak to moj mezus mowi musi sie ulezec zeby bylo pyszniejsze ;-)
Niedawno obiad zjedlismy, pol dnia na dworze z dziecmi,, ledwo zyje ;-)

niuska trzymam kciuki!!!!

reklama
helo, my w strzelcach u tesciów. mała rozchwytywana, mam dzis spokoj ogolny ;)
mala spała dobrze, chyba juz zapomniala, mnie katar meczy, smarkam i kicham jak glupia. pogoda piekna, pospacerowalismy z mała tutaj w strzelcach, tesciowa sie w nusią pochwalila haha. pieknie na dworze. na ramiaczkach dzis chodze. mala z krotkim rekawem...ach byle do wiosny ;)
tesciowa helenc kupila 2 reklamowki ciuzków, z lumpa, ale cudowne, sliczne, na lato duuuzo za duzych, takiech na roczek, to akurat bedzie na wiosne. tak sie ciesze.normalnie zaoszczedzilam z 500zł tyle nakupila. bluzeczek, bodziaków, rajstopek, spodenek, sliniaczków, kurteczek, dresików eh....kochana jest tesciowa. tylko tesci ajuz cos ugrzlo, ze zaraz wracamy do domu...

caluje was laseczki ;***

Do góry