reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

o kurde PR... rozmawialas z mloda dlaczego tak sie zachowuje? Moze Ci powie.... cos nie lubi przedszkola widze :sorry2: WSPOLCZUJE kochana... nie wiadomo co robic co nie.

reklama
hehe nastepna ania:-D daj zanc co tam w brzuszku buszuje:tak:
pr wspolczuje ona to robi na zlosc ze ja tam oddaliscie, zapewnei najbardziej podobaloby jej sie w domu
future a my dzisia poszlismy na latwize i kupilismy kuraka z rozna
larvunia a dzieci wola w pione bo wsio widza

menżu powiedzial;, ze lasagna pyszna i nawet zpłaciłby za nią w restauracji ;)

mała się właśnie budzi, wiec ide szykować kąpielke. a slonce tak mi tu pięknie zachodzi w oknie, że normalnie szok. pomarańczowe i różowe się robi. jak zimą takie jest niebo, to znaczy, ze na mróz ;) haha. oby nie dziś. ale słuchałam pogody dziś rano i znow mowią, ze ma być piękna pogoda ;)))

witajcie, taka pogoda ma być dość długo, tylko co po niej nadejdzie.

Ja chwilkę mam, dzieciaki nie śpią coś kombinują w pokoju.

kroma ma byc przynajmniej do 10 pazdziernika cieplo no moze nie powyzej 20stop ale tak cos kolo tego
moze zima bedzie lagodna, hehe pewnie pomarzyc dobra rzecz:-D
larvunia jak tam swieto pieczonego ziemniaka? mlody byl happy?

zabiegana dzis jestem ;-)
dopiero mloda uspilam... mlody je kolacje
bylam w sulecinie u doktorowej Ewy Sz. alergologiczki :tak: ale prywatnie. Tesiowa sponsoruje wizyte ;-) bo ja juz nie wiem co robic z mlodym....
pozytywna kobita :tak: Ponoc ona nie zaklada alergi. Duzo mi potlumaczyla i z mlodym dobry kontakt nawiazala. Ostatecznie dala nam recepte na szczepionke w kapsulkach, spray do noska i eurospal czy jakos tak i ten specyfik na robale.... jeszcze nie wykupilam. Niechce mi sie tego wszystkiego pisac co mowila, zobaczymy czy zadziala... moze pozniej opisze dokladnie, ale w kazdym razie ona wyklucza alergie.... 50 minut u niej siedzialam :sorry2: Za miesiac kolejna wizyta....

ciacho co do swieta ziemniaka to nie zrozumialam mlodego, albo cos mnie sciemnia albo ja nie wiem... powiedzial mi ze fajnie bylo, ale on ziemniakow nie jadl bo mu pani nie dala. On chcial ale pani mowila NIE. I ze nie mial tam gdzie usiasc w kolku ponoc nie wiem , cos mi majaczyl po drodze. A jak powiedzialam ze porozmawiam jutro z pania o tym to sie przestraszyl az i powiedzial zebym nie pytala. Wiec mowie mu ze sciemnia cos mnie z tym ze nie jadl ziemniaka a ten prawie w ryk ze nie klamie ale mam sie nie pytac :shocked2:
i tak po cichu pogadam z pania...

Ostatnia edycja:
reklama
larvunia to fajnie ze babeczka mila no i moze ma race kto wie, o szczepionce w kapsulkach pierwsze slysze ale
ja juz do tylu wiem ze jest w sprayu do nosa,
a masz racje podpytaj pania co sie stalo a mlody nie musi wiedziec, moze i cos jest a rzeczy

Do góry