reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hejo:-) chyba ten wrzesien wynagradza nam taki paskidny lipiec
pogoda cudna codziennie:-)
laski wstawac, widzialam dzisiaj pr z mezem autkiem gdzies jechali

moje dziecko ma swieto pieczonego zemniaka dzis w przedszkolu, jaki podekscytowany szedl :-)
a ja z nowu meza w locie widzialam.... 15 min dzis rano :dry: masakra niech te proby sie w koncu skoncza.... oby do soboty....

ciacho hello, piknie na dworze masz racje :tak:
ooooo mloda wlasnie mi padla, cos wczesniej dzis ;-)

pieczone ziemniaki mniam, o rany ostatni raz jadlam jak bylam w liceum takie pieczone w ognisku w tym zarze mniam, smak dziecinstwa:-)
larvunia taka ma prace i wazne ze ja ma, to masz chwile dla siebie jak mloda spi

heeheeh ja wlasnie tez wrocilam z kuchni z herbata ;-)
ide..., moze zdaze sie wykapac ;-)
az jestem ciekawa opowiesci po przedszkolu, pewnie podniecony wroci ognichem ;-)
no to do pozniej laski :tak:
ciacho milego dnia :tak:

heloł. jestem. gardła nie mam. mała się właśnie obudziła...Boniu, zeby tylko jej nie zarazić.
ciacho lacibios femina to są takie tabletki z kwasem melkowym, na intymne sprawy. pytam, bo od ostatniego antybiotyku mam co jakiś czas swędzenia, i poczytałam, ze podobno dobre, dlatego pytam. to nie na przeziębienie heh ;)

reklama
wiem ze nie na przeziebienie dlatego napisalam ze ja ich nie bralam a moj komentarz byl odnosnie twojego fervexu
ze ja sie nie racze takimi swinstwami:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry