reklama
C
ciasteczko
Gość
hejo:-) chyba ten wrzesien wynagradza nam taki paskidny lipiec
pogoda cudna codziennie:-)
laski wstawac, widzialam dzisiaj pr z mezem autkiem gdzies jechali
pogoda cudna codziennie:-)
laski wstawac, widzialam dzisiaj pr z mezem autkiem gdzies jechali
moje dziecko ma swieto pieczonego zemniaka dzis w przedszkolu, jaki podekscytowany szedl :-)
a ja z nowu meza w locie widzialam.... 15 min dzis rano masakra niech te proby sie w koncu skoncza.... oby do soboty....
ciacho hello, piknie na dworze masz racje
ooooo mloda wlasnie mi padla, cos wczesniej dzis ;-)
a ja z nowu meza w locie widzialam.... 15 min dzis rano masakra niech te proby sie w koncu skoncza.... oby do soboty....
ciacho hello, piknie na dworze masz racje
ooooo mloda wlasnie mi padla, cos wczesniej dzis ;-)
C
ciasteczko
Gość
pieczone ziemniaki mniam, o rany ostatni raz jadlam jak bylam w liceum takie pieczone w ognisku w tym zarze mniam, smak dziecinstwa:-)
larvunia taka ma prace i wazne ze ja ma, to masz chwile dla siebie jak mloda spi
larvunia taka ma prace i wazne ze ja ma, to masz chwile dla siebie jak mloda spi
C
ciasteczko
Gość
a ja dawno zjadlam, chleb razowy z serkiem smietankowym ze szczypiorkiem
musze sobie znowu herbate zrobic
musze sobie znowu herbate zrobic
heeheeh ja wlasnie tez wrocilam z kuchni z herbata ;-)
ide..., moze zdaze sie wykapac ;-)
az jestem ciekawa opowiesci po przedszkolu, pewnie podniecony wroci ognichem ;-)
no to do pozniej laski
ciacho milego dnia
ide..., moze zdaze sie wykapac ;-)
az jestem ciekawa opowiesci po przedszkolu, pewnie podniecony wroci ognichem ;-)
no to do pozniej laski
ciacho milego dnia
C
ciasteczko
Gość
milej kapieli i milego dnia
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
heloł. jestem. gardła nie mam. mała się właśnie obudziła...Boniu, zeby tylko jej nie zarazić.
ciacho lacibios femina to są takie tabletki z kwasem melkowym, na intymne sprawy. pytam, bo od ostatniego antybiotyku mam co jakiś czas swędzenia, i poczytałam, ze podobno dobre, dlatego pytam. to nie na przeziębienie heh
ciacho lacibios femina to są takie tabletki z kwasem melkowym, na intymne sprawy. pytam, bo od ostatniego antybiotyku mam co jakiś czas swędzenia, i poczytałam, ze podobno dobre, dlatego pytam. to nie na przeziębienie heh
reklama
C
ciasteczko
Gość
wiem ze nie na przeziebienie dlatego napisalam ze ja ich nie bralam a moj komentarz byl odnosnie twojego fervexu
ze ja sie nie racze takimi swinstwami
ze ja sie nie racze takimi swinstwami
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: