reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

aha, to zle zrozumiałam. no na mnie nie działają fervexy i inne, tylko zawsze mi sie rozprzesrzenia i musze brac antybiotyk. jakoś od razu mi idzie na oskrzela. dziś jeszcze gardło tylko, moze przejdzie. ja nawet nie mam jak jechac do Gorzowa do lekarza, ale nie chce, zeby mala sie zarazila. izoluję ją trochę dzis.

reklama
ja na przeziebienia czesto gotuje taki kompot z malin dziala rewelacyjnie na nas
jak masz maliny nawet mrozone to zrob sobie moze pomoze:-)
bo ja jezeli juz to biore tylko ibuprom zatoki bo
zazwyczaj zatoki mnie bola przy moim katarze a juz mam jakis tydzien i konca niewidac:dry:

helo befatka ;) co tam w wielkim świcei?

ej laski co dziś macie n obiad, bo ja nie mam weny. mała zasnęła, wiec moge cos zrobic, chociaz padam na gebę taka jestem zmasakrowana. od choroby pewnie. poszłabym spac, ale menzu wróci pomiedzy jedną pracą a drugą, a nawet nie ma żadnych pozostałości z wczoraj...resztka pomidorówki, ale on nie ruszy...

Witam Was dziewczyny:)
Dziękuję za dobre słowa.:-)

Dziś idziemy na wizytę do lekarza, kolejna kontrol :) kolejne spotkanie z naszą ukochaną dzidzią..
Ostatatnio lekarz powiedział nam, że prawdopodobnie będziemy mieć córkę, ale tylko prawdopodobnie, mam nadzieję, że dziś dowiemy się już na 100% jaka jest płeć dziecka. Dla nas nie ważne dziewczynka czy chłopak, najważniejsze aby dziecko było zdrowe, ale z drugiej strony jednak trzeba już powoli kupować rzeczy dla dziecka, więc płeć dziecka jest ważna.

Jak będzie dziewczynka to imię już mamy; Lenka:) Dla chłopca jeszcze nie ma imienia, ale myślę, że to samo przyjdzie:)

Od 6 tygodnia ciąży już nie pracuję. Jestem w domu na zwolnieniu lekarskim.
Mam taki charakter pracy, że moi pracodawcy nie wyrażają zgodę na pracę w takim stanie. Odpoczywam, chociaż początek ciąży był bardzo ciężki...:no:

Pozdrawiam

Dzień dobry
Wreszcie mąż mi zszedł z mojego lapka:) swojego oddał do gwarancji bo coś z głośnikiem ma wyłącza mu się...teraz się szykuje bo od jutra do pracy, koniec ponad 2 miesięcznego wypoczynku. Mały dziś jakiś niespokojny, nie chce mu się samemu w łóżeczku leżeć dobrze mu na rękach cwaniak ale nie ma tak dobrze, wystarczyże się przyzwyczai na rękach i koniec więc nie z nami te numery:-) trochę można ale nie do przesady:tak:
Na obiadek mam zupkę krupnik od wczoraj więc nie robię nic dzisiaj. Później idziemy na spacerek jakiś bo ładnie na dworze. Dziś zapisaliśmy Pawła na bioderka szkoda że nie na miejscu tylko trzeba będzie jechać do Skwierzyny...termin 15 listopad nieźle.

ja tez krupnik mam dzis megi ;-)
Future zjadlabym lasagne mjami mjami :-)

kurde moja kundzia w wozku niechce lezec mi :baffled: pol drogi mi jeczala w nim a drugie pol na rekach moich byla a wozek z boku pusty jechal :dry:
nauczylam w chuscie w pionie to teraz mam co nie ;-)

Witam -nowa Anie
Matko wszedzie same Anki hehe
Future ja mam pyszny rosołek z wczoraj dla Kayki a na drugie filety z cod fish to chyba dorsz ??nie jestem pewna,ziemniaki + surówka.albo nie bede gotowac i Jack po kebaba pojedzie.Ale z drugiej strony to musze sie odchudzac doopsko mi uroslo przez te slodycze dobilam wlasnie do 59 kg w porywach 60.Masakra
No Larvunia nauczylas mala to masz hahah
U nas wczoraj zaprowadzilam Kaye do przedszkola po godzinie pani zadzwonila ze dziecko zwymiotowalo 2 razy ale czuje sie dobrze ze sie bawi i gania z dzieciakani ale zeby ja zabrac .Po przyjsciu do domu pierwsze słowa to mam daj jesc haha.wieczorem dostala lejacego kataru ,ma 37,4 ale kisimy sie w domu a pogoda lepsza niz latem

Ostatnia edycja:
reklama
elo
ciacho M mnie do pracy wiozl bo bylam dzis na rozmowie z Pania z przedszkola i sie spoznilam na autobus...mloda jest masakryczna ona nie placze tylko drze jape przez ten caly czas bez lez... Pani ma jej dosc i dzieci tez juz zaczynaja miec jej dosc..

Do góry