reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
kopnijcie mnie spać....
ledwo na patrzaly widze, ale twardo siedze i szyje... co ktorys raz kłując sie w palec bo nie trafie :unsure:

nie dam rady przy Misiuli, ona jak nie spi to sama nie ulezy 5 min nawet... no jak sie zapatrzy to moze te 5 min bedzie. A jak spi to max 15-30 min i w tedy cos w domu moge robic, czyli sprzatac, pranie, kuchnia, obiad, spacer itp. No nie da sie szyc w dzien przy niej;-)
No rano tj ok 9.00 jak zasnie to spi te 1,5 h. Ale w tedy to ja jem sniadanie i siedze przed lapkiem a tego sobie nie odmowie :-D:-D:-D
a szyje slonia ;-)

a to bedzie sloniatko:-) wiem wiem o czym mowisz jak mialam tez wole jak dzieciaki szly wieczorem spac dlatego ja wolalam ze one mi o 19-20 spaly a rano wczesniej wstaly bo chociaz wolny wieczor mialam
uciekam juz mi sie nie chce siedziec, milej nocki

:-) ciacho spokojnej nocy kobito :tak:
widze ze Ty jak ja wolisz wieczorem miec czas dla siebie niz z dziecmi siedziec do pozna i spac do 10 :-D;-)
cisza, spokój teraz bynajmniej, nikt nie piszczy nie ma ciagle MAMO TO, MAMO TAMTO ;-) a do rannego wstawania sie juz przyzwyczailam (bo ja spioch z natury! przed zajsciem w ciaze to ja do 12.00 potrafilam spac!)

...to co sama jestem juz?? :unsure:

rano i tak trzeba wstac i tak a moje mialy tak ze nawet jak pozno poszly spac wcale nie bylo powiedziane ze wstana pozniej
wiec co za sens klasc je pozniej

reklama
cześć..
spanie mnie muli jak nie wiem, głowa na szczęście przestała boleć i jakoś leci..
wszystkie spać poszły a ja się dopiero witam <lol> dobre co nie, jakiś odmieniec dzisiaj jestem haha
jeszcze kilka fotek zapodałam ale to pewnie jutro zerkniecie..
spokojnej nocki wszystkim, dobranoc :)

Do góry