reklama
C
ciasteczko
Gość
nie bralam
ja takich specyfikow na przespieszenie wyzdrowienia z przeziebienia nigdy nie bralam i nie biore
ja takich specyfikow na przespieszenie wyzdrowienia z przeziebienia nigdy nie bralam i nie biore
C
ciasteczko
Gość
szkoda oczu najlepiej szyc w dzien,
larvunia a co tam szyjesz ciekawego?
larvunia a co tam szyjesz ciekawego?
nie dam rady przy Misiuli, ona jak nie spi to sama nie ulezy 5 min nawet... no jak sie zapatrzy to moze te 5 min bedzie. A jak spi to max 15-30 min i w tedy cos w domu moge robic, czyli sprzatac, pranie, kuchnia, obiad, spacer itp. No nie da sie szyc w dzien przy niej;-)
No rano tj ok 9.00 jak zasnie to spi te 1,5 h. Ale w tedy to ja jem sniadanie i siedze przed lapkiem a tego sobie nie odmowie
a szyje slonia ;-)
No rano tj ok 9.00 jak zasnie to spi te 1,5 h. Ale w tedy to ja jem sniadanie i siedze przed lapkiem a tego sobie nie odmowie
a szyje slonia ;-)
C
ciasteczko
Gość
a to bedzie sloniatko:-) wiem wiem o czym mowisz jak mialam tez wole jak dzieciaki szly wieczorem spac dlatego ja wolalam ze one mi o 19-20 spaly a rano wczesniej wstaly bo chociaz wolny wieczor mialam
uciekam juz mi sie nie chce siedziec, milej nocki
uciekam juz mi sie nie chce siedziec, milej nocki
:-) ciacho spokojnej nocy kobito
widze ze Ty jak ja wolisz wieczorem miec czas dla siebie niz z dziecmi siedziec do pozna i spac do 10 ;-)
cisza, spokój teraz bynajmniej, nikt nie piszczy nie ma ciagle MAMO TO, MAMO TAMTO ;-) a do rannego wstawania sie juz przyzwyczailam (bo ja spioch z natury! przed zajsciem w ciaze to ja do 12.00 potrafilam spac!)
...to co sama jestem juz??
widze ze Ty jak ja wolisz wieczorem miec czas dla siebie niz z dziecmi siedziec do pozna i spac do 10 ;-)
cisza, spokój teraz bynajmniej, nikt nie piszczy nie ma ciagle MAMO TO, MAMO TAMTO ;-) a do rannego wstawania sie juz przyzwyczailam (bo ja spioch z natury! przed zajsciem w ciaze to ja do 12.00 potrafilam spac!)
...to co sama jestem juz??
C
ciasteczko
Gość
rano i tak trzeba wstac i tak a moje mialy tak ze nawet jak pozno poszly spac wcale nie bylo powiedziane ze wstana pozniej
wiec co za sens klasc je pozniej
wiec co za sens klasc je pozniej
reklama
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
cześć..
spanie mnie muli jak nie wiem, głowa na szczęście przestała boleć i jakoś leci..
wszystkie spać poszły a ja się dopiero witam <lol> dobre co nie, jakiś odmieniec dzisiaj jestem haha
jeszcze kilka fotek zapodałam ale to pewnie jutro zerkniecie..
spokojnej nocki wszystkim, dobranoc
spanie mnie muli jak nie wiem, głowa na szczęście przestała boleć i jakoś leci..
wszystkie spać poszły a ja się dopiero witam <lol> dobre co nie, jakiś odmieniec dzisiaj jestem haha
jeszcze kilka fotek zapodałam ale to pewnie jutro zerkniecie..
spokojnej nocki wszystkim, dobranoc
Podziel się: