reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
katgen nie wszystkie mam jeszcze wystawione, no i musze jeszcze raz inne powystawiac te co sie nie sprzedaly, dzis chyba to zrobie... no musze bo juz mam coraz mniej aukcji :sorry2: ale to po 20.00 jak mlodego spac poloze :tak: no ale dzieki kochana :-)

To jak bede chciała jakąs kupic to sie zgłoszę;) A niedługo musze, tylk opoki co kasy brak....
Moje aukcje ani drgną shit no!!

To jak bede chciała jakąs kupic to sie zgłoszę;) A niedługo musze, tylk opoki co kasy brak....
Moje aukcje ani drgną shit no!!

ludzie kupuja przewaznie wieczorami i w weekendy, wiec cierpliwosci..., ja mam podglad statystycznie ile ludzi zaglada w jakie dni i weekendy to 80% zaglada.

Tylko chyba wiecej zapłacę "allegro" niż na tym zarobię.
Ostatnio bawiłam się w szafa.pl ale jakos nie idzie tam nic i sobie dałam spokoj.

Czesc lasencje.
U mnie dalej masakra.Na szczescie Jacol juz sie lepiej czuje ale spi bo dzis do pracy.Jak ja nie cierpie tej jego pracy:growl::growl::growl:
Za to ja czuje sie gorzej obudziłam sie o piątej bolało mnie ucho.Teraz mam smary,gardło,zatoki,okres i kufa nie wiem co jeszcze.Niech mnie ktos dobije.
Ale musze sie ogarnąć bo dzidzia jakies 4 dni na spacerze nie była i musze do bankomatu isc bo musze paczke do Pl wysłac.No nic jakos sie musze ogarnąć.Dam rade.
Larvunia a nie mozesz młodego na spiocha do fotelika zasadzic i w droge my tak robimy jak jest potrzeba.No chyba ze J. sie do kompa przykleił teraz.Mnie takie coś wkurza i sie dre ze jak Jacol nie ma na cos ochoty to niech powie i sama jade a on zostaje z małą,Ale zazwyczaj mi otwarcie mówi staramy upraszczac sobie zycie.
Pewnie dzis to juz nic nie załatwisz :-(atakuj jutro od rana sama i nie pytaj czy chce z Tobą jechac obrucisz sama 3razy szybciej i na spokojnie.Przytulam mocno olej dzis temat
Kat-ucałuj Izulke od ciotki;-)
Kurde te kotlety pewnie pyszne ale umnie nie przejdą bo bez mięsa :tak::tak::tak:
Magda pisz jak tam po logopedzie.
Marzenka jak tam nasz najmłodszy facecik ??Katarek juz mija??
Cos jeszcze miałam pisac ale czaszka mnie boli i zapomniałam jakos

Kurde te kotlety pewnie pyszne ale umnie nie przejdą bo bez mięsa :tak::tak::tak:

To dodaj drobno pokrojoną szyneczkę;)

A Izka mi padła, znowu za kazdym kaszlnięciem jej sie ulewało aż. Biedna
Ale widzę poprawę, już ma 3/4 języka tylko. Ale Biedna tak marudzi....

Nie chce mi sie nic robic.

reklama
befatka u mnie nie ma takiej opcji zeby mlodego na spiocha gdzies brac. Andrzej moj takiego rabanu kiedys mi narobil ze 3 dni wojne z nim toczylam... on woli sie gdzies spoznic niz mlodemu przeszkadzac w spaniu... bo to jego oczko w glowie :angry::angry::angry: Czasami wybudzam po cichu mlodego laze do jeg pokoju i sie glosno zachowuje :sorry2: w tedy go ubieram jak sie obudzi i ten dalej spi sobie w samochodzie, ale to jak juz MUSZE a moj sie burzy za plecami tak jego robie :sorry2: No mlody juz 50 min spi... a czas leci, tik tak tik tak... ciekawe czy pojedziemy..., narazie sie nie odzywam on tez, gra na kompie a ja siedze na lapku :-(

Do góry