reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

No a ja od 2 miesięcy dopiero tu mieszkam wię znajomych tu nie mam tylko co na tym forum niestety ale jestem dobrej myśli :-)

reklama
Pisałam wcześniej, ze ma plesniawki i zapalenie jamy ustnej...

Befatka, Jezyk, Beti a Wy gdzie???

Witaj PYCHA :-) moja ma 1,5 roczku i zaczynam ją sadzać na nocniku, choć inni radzą bym zaczęła jak skończy 2 latka, nie powiem bo nie chce robić do nocnika ale z chęcią na niam siedzi, zdażyło jej się moze ze 3-4 razy zrobić na nocnik ale przez to że sama kazałam jej zrobić siusiu i jej pilnowałam ale przeważnie jak jej się chce to schodzi i ucieka w kąt by tam się wysiusiać więc ją gonie po całym pokoju :-) myślę że muszę dać jej czas....

No ja muszę się kiedyś wybrać do Inter marche bo nie byłam tam jeszcze a mam kawałek drogi nie ma co.....najczęściej lecę do tesco a najbliżej mam netto:happy2:

Megi postaraj się pisać w jednym poscie albo masz opcję "EDYTUJ" jak coś CI się przypomni:))

Do intera, ja chodzę codziennie praktycznie
A kotlety z jajek sa pyszne!

reklama
A no widzisz to jest tak jak się czegoś nie wie, dzięki za radę;-)

No chyba po niedzieli się mamy spotkać tzn ty, magda i ja bo ja z magdamir to już na gg się poznałyśmy i umówiłyśmy się na spotkanko, wiesz ja wyskoczę po mojego wcześniej pod jednostkę bo tam pracuje i pogadałybyśmy i poznały się co myślisz????

Fajnie byłoby kogoś poznać na żywo :-) jak masz ochotę to jeszcze będę na ten temat gadać z magdamir NIE PODOBAJĄ MI SIĘ TE CHMURY< SŁONKO ZAKRYWAJĄ :-(

Ostatnia edycja:
Do góry