reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

To dodaj drobno pokrojoną szyneczkę;)

A Izka mi padła, znowu za kazdym kaszlnięciem jej sie ulewało aż. Biedna
Ale widzę poprawę, już ma 3/4 języka tylko. Ale Biedna tak marudzi....

Nie chce mi sie nic robic.

tule mocno!
a ty sie polen troche, czasami trzeba :tak:

reklama
To dodaj drobno pokrojoną szyneczkę;)

A Izka mi padła, znowu za kazdym kaszlnięciem jej sie ulewało aż. Biedna
Ale widzę poprawę, już ma 3/4 języka tylko. Ale Biedna tak marudzi....

Nie chce mi sie nic robic.

Szynka tez nie przejdzie chyba ze obok połoze kawałek kiełbachy albo schaba :-D:-D:-D:-D
A mocny Niunia ma ten kaszel myslisz ze to on moze byc przyczyna tych wymiotów??

Szynka tez nie przejdzie chyba ze obok połoze kawałek kiełbachy albo schaba :-D:-D:-D:-D
A mocny Niunia ma ten kaszel myslisz ze to on moze byc przyczyna tych wymiotów??

moj jak byl chory to wymiotowal zaraz po kaszlu... to z wysilku a ja sie balam ze przez jedzenie, doktorowa mnie dopiero uspokoila :sorry2: ale tez sie meczyl moj i ja razem z nim... wspolczuje katgen

No własnie nie wiem, boli ją gardełko chyba i dlatego przy połykaniu i kaszlu jej sie niedobrze robi.
Biedna no.
A ja mam wyrzuty sumienia ze to moje niedopatrzenie....

Larvunia....wybacz moją opinię ale cięzki charakterek ma Twój Małż chyba co?

czy ja wiem... poprostu juz jest stary i marudny a ja chce spokoju :sorry2: hehehe... a do jego "zaraz" albo "pozniej" no i do spozniania sie juz sie przyzwyczailam... trzeba mocno kochac zeby wytrzymac z takim jak on :-D

z reszta atmosfera w domu rozna jest ostanio przez brak kasy :-( ja nie pracuje... moj twierdzi ze sie go tylko czepiam a on ciezko a nas zapierdziela.. eeehhh... zycie. No i mam okres dostac niedlugo wiec sama wiesz..wsio sie nasila... :dry:

No to musisz mocno kochac Kochana:)
Ja jak urodziłam zrobiłam sie taka wredna dla mojego K. ze jak cos nie tak to go wyzywam sie dre;)

Ale znowu ja mam taki charakter ze nie umeim sie kłócić.
Jak on mi walnei jakis argument ja albo sie rozpłacze albo wyjde bez słowa. nie umiem walczyc na argumenty jakos nie mam siły na to.

reklama
Do góry