reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Jasne;) Pewnie;) Jestem za a nawet przeciw;)

Tylko tak jak pisalam, jak moja Izulka wyzdrowieje.....

Spadam posprzatac mieszkanie i jajka ugotowac;)

Papa

reklama
wiecie co, zaraz mnie cos trafi!!!
od 9,30 jestem juz gotowa do wyjscia i mialam jechac pozalatwiac swoje sprawy... no!
jest 11 a ja nadal w domu! :wściekła/y::angry:
moj mial jechac ze mna bo mu sie nudzi.... najpierw w wannie prawie godzine siedzial i gazete czytal, jak go popedzalam to sie zdazylismy poklucic..., teraz mlody zaczol stekac i moj dal mu butle z mlekiem i polozyl spac! i oznajmil ze za godzine pojedziemy jak mlody wstanie :angry::angry::angry: ale mnie nosi...!!!! juz dawno bym wrocila!!!

[/dosc mam siedzenia w domu :sad: chce do pracy... bo tu szaleje juz!!! a moze to na okres... bo sie zbilza taka nerwowa jestem :dry: COLOR]

heh larvunia masz to samo co ja hehe:-)
oj okres :-)dawno nie mialam:-Dza 24 dni dostane:-):-)ranyyyy i znow trzeba bedzie sie przyzwyczaic.
a ja mialam isc okolo 12 na spacerek a dawidek zjadl i zasnal w najlepsze,woec mam chwilke i mykam pod prysznic i sie zrobic na bustwo,bo osttanio nie moge sie porzadnie nawet umalowac...:-D

larvunia z tymi facetami to tak jest!
Na cwaniaczkow trza czekać jak na Królewiczow...i to my zawsze sie szykujemy nie wiadomo ile tak???

Kurna moja Iza tak marudzi.....co chwila kaszle i jej sie wraca....aj żal mi na nią az patrzec.

Larvunia a nie mozesz teraz jechac sama? Niech sobie chłopy radzą

edit: dziewczyny czy któraś z Was bierze Cerazette? Mam do oddania jedna paczkę

katgen to moj fochem zaraz walnie i bedzie obrazony :dry: masakra
a pozniej bedzie mnie poganial bo do pracy bedzie sie spieszyc :growl:

larvunia wspólczuję, mnie to by chyba trafiło w takiej sytuacji :no: u nas często jest tak, ze ja poszykuje dziewczyny, a Darek jeszzce nie gotowy :angry::angry::angry:

Katgen wspólczuje, zdrówka dla Izuni, tak patrze, ze ona jest tylko pół m-ca młodsza od mojej Marty

a mnie coś dziś głowa boli, miałam sprzątac, ale sobie odpuszczam,
i do dzis biorę sie znów za siebie, bo zrzuciłam 5 kg i teraz miałam przerwę, a chce jeszcze chociaż drugie 5 zrzucić, bo za 4 tygodnie jedziemy na wakacje

reklama
HA! nasza befatke widzialam wlasnie na fotce u gory te co pokazuja... hehehhe z Kayunia swoja na fotce byla :-D

Do góry