reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzieki dziewczyny- dzwonilam wlasnie wyszli osluchowo jest ok dostala pulneo i przez tydzien ma zoastac w domu w pt do kontroli ojj nie dobrze bo na nowo bedziemy przechic wdrozenie do przedszkola

reklama
hej laski, my dopiero wstaliśmy:-p

larvunia witaj z powrotem a co do neta to miałam to samo, jak mi odłączyli to nagle wszystko porobione w domu:-p dlatego teraz wchodze i kontroluję czas bo oderwać się nie mogę.

pr zdrówka dla Amelki:tak:

Madzia fajnie że Szymek taki zadowolony, ciekawe jak u Nika będzie, czy też na początku płacz a później love:-p bo on taki cycek trochę, wczoraj jak go odebrałam od teściówki to się tulił cały dzień:sorry:

ciacho ja właśnie w nocy zmarzłam trochę..ehh idzie jesień pełną parą:tak:

dzien dobry. awantura od rana. ze mleko nie na czas, ze dupka mokra, ze nie ta zabawka....koniec świata. ja ani kawy, ani sniadania w ustach nie mialam. Larvunia mnie zapraszala na pączki, ale maly chory, wiec rezygnuję z pączków. a szkoda. cza coś zjeść. Perszing popyla po kocu. dobrze, ze do tylu narazie.

ratunku od dwoch godz boli mnie zab ech...:-(
zjadlam tabletke i nic...:no:
chyba czeka mnie dentysta oj nie...nie dam sie na zywca :no:

madzia wspolczuje, mnie jak tylko zaczyna cos cmic to pedem lece do dentysty
wiec ty sie lepiesz juz umow bo zab nie przestanie bolec

madzia wspolczuje, mnie jak tylko zaczyna cos cmic to pedem lece do dentysty
wiec ty sie lepiesz juz umow bo zab nie przestanie bolec

no napewno masz racje...ale ja tak zwklekam juz chyba ponad 5 lat :szok:
i az wstyd mi isc do dentysty i pokazac co mam w buzi :tak:

a zeby bylo malo odebralam szymka i pani mowila ze dzis plakal bo bolal go zab :szok:
pierwszy raz..teraz jest ok nie boli ale ma dziure jak mu zagladalam chyba nadaje sie do wyrwania bo tak jakby nie bylo juz polowy zeba...i nie wiem co robic czy go zapisac juz ale na zywca to raczej i tak nic sobie nie da zrobic :baffled:
czy umowic sie na taki zabieg jak miala hania i zrobic mu wtedy kilka zebow..sama nie wiem...:baffled:

ciekawe czy megi juz w domu..

a ma jednego czy kilka zebow do leczenia? lecz mu mozna zneczulic
madzia podziwiam ze tyle czasu zwlekala z zebem, mi po takim czasie nic by z zeba nie zostalo mam takie slabe kosci
ogolnie jak da sie leczyc i ratowac zeba to trzeba to robic mloda ma poleczone tyle zebow ze przy zmiane dentysty i u ortodony pelen podziw a u rodzicow szok ze tak dbamy i tyle kasy wydalismy

a ma jednego czy kilka zebow do leczenia? lecz mu mozna zneczulic
madzia podziwiam ze tyle czasu zwlekala z zebem, mi po takim czasie nic by z zeba nie zostalo mam takie slabe kosci
ogolnie jak da sie leczyc i ratowac zeba to trzeba to robic mloda ma poleczone tyle zebow ze przy zmiane dentysty i u ortodony pelen podziw a u rodzicow szok ze tak dbamy i tyle kasy wydalismy

nie podziwiaj bo mi glupio..nie chcialabys widziec mojej szczeki :no::-D
ja mam jakies 4 zeby do usuniecia :tak: nie wiem jak to bedzie..nowe zeby to tyle kasy ech..musze w koncu isc ale poki nie przydusi mnie to nie pojde...a kiedys bede zalowac tzn.juz zaluje bo chcialambym miec ladne zdrowe ale strach mnie paralizuje i nie ide...

Hania ma wszystko ok porobione ladne bez dziur..
a Szymek jak zagladam to ma 2 do wyrwania moim zdaniem..:tak: no i ta prochnica..ale narazie z nia nie robie nic czekam az wyleca mleczaki bo jak bylam ostatnio u dentysty to chcial mu je usunac :tak: ja sie nie zgodzilam bo prochnice ma tylko na 3-4 zebach na samym przodzie wiec jak by bez nich jadl...

Dobra koniec o zebach heeh idziemy sie szykowac :-)

reklama
madzia to jak jestescie w polsce to idz tutaj bo u nas zeby sie leczy no chyba ze juz nic nie ma to sie wyrywa ale na zdjeciu widzialam ze ma ladne zabki, mloda tez mialam na jedynkach dwojkach miedzy zebami i wszystko wywiercone zalapisowane i chodzila tak prawie 4 lata i wszystko bylo ok, a zeby mleczne nalezy leczyc o ile sie da
mi sie krusza, mam zakaz jedzenia wszelakich orzechow nawet wloskich, twardych rzeczy itp.
my tez niedlugo uciekamy na plac zabaw

Do góry