reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Uff wrocilam i juz nie wychodze dzis...
mam dosc lazenia...

teraz kawka :-)

dostalam maila ze bede brala udzial w kampani streetcom
i bede testowac jakies papierosy hehe :-) fajnie po niedzieli ma paczka przyjsc do mamy :tak:

mloda miala dzis sprawdzian na czas z matmy dobrze jej poszlo na 40 przykladow liczenia miala 38 dobrze :-)..
licza juz do 100..

Mycha juz ide kukac fotki...fajnie ze jasio grzeczny oby tak dalej :tak:

Annes kupe lat..fajnie ze dziewczynki rosna zdrowo :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hejka, ja mam sklerozę i nie wiem czy się witałam, mam katar mam nadzieję, ze dzieciaki się nie przeziębią. Ja byłam na spacerze, złożyłam Cv i bym gafę strzeliła, bo pomieszałam cv i bym nie tą co trzeba dała.

Pr- trzymam ciągle kciukasy, ja nawet nie wiem gdzie ty kochana pracujesz, ale mądra z ciebie laska, a zmiana się ci przyda, oby się udało. I zdrówka dla was :)
mycha- przejdzie ból, mi nawet przeciwbólowe nie działały, w szpitalu dawali w dupsko, a w domu te zwykłe nie działają, na szczęście moja mama mi załatwiła ketonal, ja ogólnie mam skrzywienie kręgosłupa i od dziecka się leczyłam, więc wiem co to znaczy ból krzyża i kochaniutka, jak coś boli to człowiek głupi wyżyję się na bliskich, nadenerwuje, a potem żałuje, odpuść troszkę, nie rób wszystkiego, a mały jak troszkę po rozrabia to się nic nie stanie, on teraz biedny, bo mama ma dzidziusia i nie ma tyle czasu.
Martuchaa- ja też nie lubię tego rytuału prania, prasowania, ja piorę co drugi, muszę bo mi kipi.
Lavrunia- gdzie ty nasza stała i uzależniona od bb?
Future- całuski dla naszej Helusi i to już pół roku.

madzia dzięki, no babka nie z tej ziemi. pol roku, sama nie wierzę... wlasnie zasnela mi, po wielkiej walce, ale już byla taka zmeczona, ale jakos się udalo. i przyszedl pan do liczników i zadzwonił wrrrrrrr przebudzila sie, ale spi dalej ;/// ciekawe jak długo.

no właśnie Future będzie cudowna dziewczynka, a już zaczyna wam siedzieć?
Annes- witaj :) A jak starsza traktuje młodszą, bo moja Olka ciągle Arka mi męczy i go popycha.

Kroma- moje jakoś sie dogadują zdarza im sie sprzeczka ale to raczej Zośka meczy Nati. Starsza wie ze nie moze jej nic zrobic :-). Moją świetny kontakt Zosia całuje Nati jak ta pierwsza zaśnie a Nati ostatnio nakarmiła Zosie nutella i jeszcze jej buzie umyła. Natala najbardziej cieszy sie ze Zonia mowi.
I ostanio chcą żeby je podobnie ubierać :-)

Pr- widziałam cie raz w tesco w gw z mężem byłaś bez dzieciaczków ale tak szybko sie minełyśmy że nawet nie zdazyłam zagadać

302195_10150319312414288_528999287_7868765_925683291_n.jpg
kroma no już zaczyna siedziec. jeszcze dlugo nie wytrzymuje i sie chyli, ale już nie chce lezec ;)

zaraz zamieszcze zdjęcie połrocznej ;)

wkleilam trochę do galerii ;)

Ostatnia edycja:
2,5godziny na zebraniach naluchalam sie, nerwa czlowiek zapal i tyle z tego ma
annes w koncu sie odezwalas, moglby cie mezulo czesciej zostawiac to okienko na swiat;-)
future mloda juz taka duza :tak:

Czesc kochane..
Ja chce w koncu na moim lapku serfiwac bu uuuu ..
Nawet was nie czytam sorki. Wkurza mnie ten tel.za wolno turn wszyatko chodzi nie to sie wciska mi zawsze masakra jakas. Ale juz jutro mezus wraca i bedzie net i bede ja normalnie w koncu :-)
Pozdrawiam was

reklama
larvunia ja nie lubie pisac z telefonu, odbieram tylko maile jak jestem na wyjezdzie
ale juz jutro wroci do ciebie normalnosc z netem
a wiecie ze chca zmienic nazwe Bulwaru Wschodniego nad Warta na "Powszechnej Deklaracji Praw Człowieka"
to juz wiekszej glupoty nie mozna wymyslec, jakby miasto nie mialo powazniejszych problemow...

Do góry