reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hejka

CIACHO miasto wogóle ma dziwne problemy... teraz chcą tą maskotke GORZUSIA też wyżuci bo barwy miasta się zmieniły... konkurs na gorzusia kupę kasy pochłonął a teraz nową wymyślac będą... kretynizm
PR no to będziemy dale kciuki trzymac
LARVUNIU no wracaj wracaj do nas
FUTURE no to sto latek dla twojej półrocznej gwiazdki

A DAFFI może byś się tak odezwała???

reklama
Dzien dobry :-)
siadlam sobie w ciszy z kawka i sniadaniem to co lubie :-)

Larvunia witam spowrotem teraz bedziesz juz na biezaco :-)

alleluja jak ja to powiedzialam wlaczajac lapka hehehehehhe no jak bez reki normalnie ;-):-)
ale docenilam brak neta w lapku.... tyle co ja w domu narobilam to moje ;-)
i paczusie z pudrem i z czekolada i kabaczka usmażyłam i w domu czysto i dzieci zabawione :-D
teraz znowu bede maniaczyc, ale obiecalam sobie ze mniej :sorry:
rezygnuje chyba z bycia moderatorem z jednym z watkow... i tu bedzie mnie mniej, ale bede ;-) wogole stwierdzilam ze trza sie za cos wziasc w koncu... bede myslec nad tym biznesem... czasu coraz mniej mam.

madzia dzieci w domu nie masz? ja dzis Frucia zostawilam w domu. Stan podgoraczkowy ma :baffled:

annes trza bylo zagadac :(
U Amelki doszel kaszel i katar Pawel jedzie z nia na 10 do lekarza ehhh
A Janek juz zapiernicza na 4 po mieszkaniu i psoci oderwal mi juz listwe od tapety i otwiera szuflady lobuziak maly...
Future- 100 latek dla Hesi na pol roczku ale zlecialo :)
reszcie lasek :*

Ostatnia edycja:
Larvunia to oby czesciej neta nie bylo haha ;-) to bedziesz takie przysmaki robic

a dzieci nie mam :no: siedze sobie sama..
mlody stwierdzil wczoraj ze w domu jest nudno on kocha przedszkole :-D

dzis mloda wroci to potem na 16 idzie do kolezanki na urodziny i jada na kregle :tak:
takze znow jednego dziecia mniej hehe

Pr jak amelka ?

A ja powinnam siedziec w szkole ale znow wolne zrobilam :-) moze kurier przyjdzie bo czekam juz na niego od 2 dni hmm...

ide musze odkurzyc i isc do sklepu
a tez tylko siedze i oderwac sie nie moge :-D

Pr w takim razie zdrowka dla amelki
a jasiek fajnie niech lobuzuje a co...;-)

reklama
halo
zmarzlam z rana, oczywisicie poszlam w adidasach na gole stopy:eek:
larvunia witaj na stale;-):-D bez neta ciezko teraz
ania amelce duzo zdrowka
madzia ozesz ty dzien leniwca masz:-D

Do góry