reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
:wściekła/y: a co to za minki od rana? Larvunia nie za dobrze ci tyle spac?

moja od 6 zaczęła gadać, pobudziła wszystkich, po czym kolo 7,30 zasnęła i śpi dalej ;)

jade do fryzjera. moze bedzie mial miejsce, musze coś ze sobą zrobić ;)

Future nie nie nie moja droga, moja mnie obudzila ok 4.00 gadaniem juz ;-) ale zmienilam pampka, nakarmilam glodomorre i zasnela na 2 godzinki i od 6.00 juz gadala i zasnac nei chciala.
Ale niedawno zasnela.... ma drzemke... ciekawe ile pospi.

Future milego relaksu u fryzjera, ja do mojego musze sie conajmniej 2 tyg wczesniej umawiac... ale jest dobry to moze dlatego. No juz dawno nie bylam u mojego :-p sama bok gole :-p Ale przydaloby sie bo mi wypadac zaczely :-( Przestrachalam sie i witaminy zaczelam lykac dla karmiacych....

Madzia nie szpanuj tymi okularkami :-p:-p;-)

ide kolejne pranie wstawic... tymczasem ;-)

Cześć wszystkim
Pierwsza noc w domu za nami,całkiem spokojna, wstałam do małego 2 razy w nocy, je co 3 godzinki średnio w dzień cześciej tylko czasem ma nerwa i długo brodawki nie może chwycić a czasem od razu ssie.. Cyce bolą że hoho i rana mnie ciągnie zwłaszcza z prawej strony, ibuprom zbytnio nie pomaga bo kazali mi brać jednak te szpitalne tabsy działały niemal 12 godzin nie wiem co mam stosować by pomogło:/ Wczoraj na początek przekonałam się jakie drogie są witaminy te podstawowe dla noworodków ta wit K i D masakra, zdziwiłam się lekko jak mój mi rachunek pokazał:szok:...a to tylko na miesiąc wow!
Mama dziś odjeżdża teraz zacznie się więcej obowiązków, dobrze że mąż w domu jeszcze. W poniedziałek na zdjęcie szwa idę mam nadzieję że będzie lepiej jak już go nie będzie.
larvunia uśmiałam się jaki to twój Marcelek "dorosły" moja też cwaniara się robi, często kopara opada jak się odezwie do nas skąd takie słowa mądrości u 4letniego dziecka...przed chwilą np była akcja....siedzi moja na wc i nie może się załatwić, stęka, czerwona jak burak i nagle do babci (mojej mamy) mówi:
"babciu mówię ci kupa nie chce wyjść bo za dużo zjadłam słodkości, no na prawdę aż strach zobaczyć co się dzieje z tyłu"...a babcia w śmiech:-D
future a co z włoskami robisz?? ty i tak masz piękne więc nawet bym nie ruszała...

Witam się i Ja.
Cześć megi, Mnie też rana ciągła z prawej strony i do tej pory tak mam że jak kichnę, kaszlne czy się zerwę itp to tylko z tej prawej strony pobolewa, a przy Wojtku w szpitalu dawali Mi pyralginę i w domy też ją brałam i pomagała może spróbuj jeśli jeszcze tak Cię boli...
Larvunia to się uśmiałam z tych Twoich historii, Fruciu widzę niezły asior ;-)
Future właśnie co Ty z włoskami chcesz robić??? Moje to już się o fryzjera proszą ale Twoje, świetnie wyglądasz...
Madzia zasuwaj do tego dentysty nie czekaj na nic bo później to tylko gorzej może być a nie lepiej... :tak:

A Ja dzisiaj mam gorszy dzień, jakiegoś doła załapałam :-(płakać Mi się chce i w ogóle dupa dupa dupa.... :-(
A tak poza tym to tajniak...
Miłego dnia życzę.

z nowu pradu u mnie nie bylo na dwie godziny... masakra jakas...
ale za to z synkiem sie pobawilam ;-) ide zaraz sprzatac...
milej soboty :-)

Mycha glowa do gory!
MEgi cos o tym wiem ze witaminy drogie... moja tez je lyka te dwa w jednym :tak:

reklama
witam
my na obiad pizze mielismy, zrobilam a co :tak::-)
larvunia to normalne ze wlosy wypadaja po ciazy, odrosna :-)
megi milo jest w domu zreszta nie ma to jak u siebie
oj co do wlosow ja robilam ostatnio z 2tyg temu odrosty i trafia mnie bo siwe jak byly tak sa, farba sie sprala, po miesiacu mam 1,5cm odrosty :eek: a ze ja to widze to mnie wkurza

Do góry