reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future tak, zwykłe fajki, narazie wspomagam się e-papierosem.... ale widzę że jestem w stanie pozbyć się tego calkiem;)

reklama
Cześć Wam jestem jeszcze w szpitalu ale jutro wychodzimy do domku:) Mały jest słodki, ciągle by pił i pił daje mi popalić ale co tam trzeba przywyknąć...nie mogę się doczekać wyjścia, nudy jak nie wiem co na dodatek sama na sali leżę od wczoraj. Jeśli chodzi o samopoczucie to całkiem nieźle się czuję...rana jeszcze szczypie no ale co się dziwić dopiero 3 doba leci...no i na przeciwbólowych jadę więc jakoś znośnie jest. Dziękuję wam za gratulacje i opinie pod fotkę. W domujak się ogarnę to zrobię małą sesję i dam do galerii:) tymczasem pozdrawiam :**

Witam się i Ja.
Co do bólu głowy to już sama nie wiem czy bolą oczy a od tego głowa czy na odwrót, ale zgadzam się z tym że jestem trochę przemęczona i może to jest powodem bólu głowy, oczu itp., kręgosłup też tak się daje we znaki że szok, nie mogę za długo siedzieć w jednej pozycji bo wyrobić nie mogę.... :no: no mam nadzieję, że z czasem trochę się to jakoś unormuje i będzie w miarę ok...
Megi witaj, no jeszcze będzie boleć skoro i Mnie jeszcze boli, ale już najgorsze za Nami :tak: która następna będzie z brzuszkiem chodzić? ;-)

Później was spróbuję podczytać i nadrobić troszkę....

Wrocilam uff..wyrobilam sie hehe

kupilam na prezent ksiazke :tak: taka jakby encykolopedia dziecieca :tak:
byla przeceniona i nie wiedzielam co mam kupic wiec to wybralam a co tam...;-)

Future wszystkiego naj naj dla twojej Helenki z okazji pol roczku :-) niech rosnie dalej zdrowo :-) ale zlecialo dopiero taka mala kruszynka byla a tu juz panienka rosnie :tak:

megi hej...super ze jutro idziecie juz do domu :-)
Fajnie ze czujesz sie w miare ok :tak: a Pawelek no coz troszke musi dac popalic hehe ale musicie sie siebie nauczyc jak to mowia i bedzie dobrze :-)

Mycha a jak twoj maluszek grzeczny? daj jakies fotki jak bedziesz miala chwile czasu :-)

Katgen powodzenia oby tak dalej :-)

Pr no to trzymamy dalej hehe zdradz co to za praca?..a tu gdzie teraz robisz to chcesz sie zwolnic?

Dobra ide cos porobic pozniej sie odezwe :-)

Wrocilam uff..wyrobilam sie hehe

kupilam na prezent ksiazke :tak: taka jakby encykolopedia dziecieca :tak:
byla przeceniona i nie wiedzielam co mam kupic wiec to wybralam a co tam...;-)

Future wszystkiego naj naj dla twojej Helenki z okazji pol roczku :-) niech rosnie dalej zdrowo :-) ale zlecialo dopiero taka mala kruszynka byla a tu juz panienka rosnie :tak:

megi hej...super ze jutro idziecie juz do domu :-)
Fajnie ze czujesz sie w miare ok :tak: a Pawelek no coz troszke musi dac popalic hehe ale musicie sie siebie nauczyc jak to mowia i bedzie dobrze :-)

Mycha a jak twoj maluszek grzeczny? daj jakies fotki jak bedziesz miala chwile czasu :-)

Katgen powodzenia oby tak dalej :-)

Pr no to trzymamy dalej hehe zdradz co to za praca?..a tu gdzie teraz robisz to chcesz sie zwolnic?

Dobra ide cos porobic pozniej sie odezwe :-)

Pr no to będziemy nadal trzymać kciuki, oby się udało :tak:
Katgen także życzę powodzenia, oby udało Ci się rzucić te świństwo :tak:;-)

Madzia a Mój maluszek odpukać grzeczny jest, chyba się sprawdzi tak jak mówiła siostra i inni, że Jaś będzie przeciwieństwem Wojtusia bo Wojtuś to taki diabełek z różkami ;-) no na razie ma 2tyg z hakiem to grzeczny zobaczymy czy później też taki będzie ;-):-p no a fotki właśnie kilka wrzuciłam na tajny :-) więc zapraszam...

hej kobiety

nie odzywałam sie bo kompa nie miałam teraz P. mosiał mi kompa zstawic wiec jestem :-)
U nas jakos leci Natala juz pyskuje i jest dziewczynką, Zosia to szatan ma codziennie guza na głowie o co juz sie martwie a gada potrafi juz wiele słów ktore wrecz wykrzykuje.
Ja walcze zeby wrocic przynajmniej do zblizonej swojejej wagi :-)
do tego ciagle remontujemy po mału i zawsze wyskoczzy jakis inny wydatek ale do świ ąt chyba sie ogarniemy. :-)

Pozdrowionka i buziaki dla dzieciaczków

reklama
Do góry