reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej i ja się witam z kawą..wczoraj nie pisałam bo byliśmy z Krzyśkiem na zakupach w Szczecinie i późno wróciliśmy, młody u teściówki siedzi od wtorku:-p

PR kciuki zaciśnięte:tak: a Amelka przesłodka w przedszkolu i taka wesoła:tak:
jak dziś się czuje? zaprowadziliście ją rano?

ciacho woda wróciła? mam nadzieję że u nas nic takiego nie wywiną bo w ogóle nie mam ubran a pran chyba ze 3 muszę wstawić:confused2:

idę się ogarniać bo dzisiaj się na pedicure umówiłam,najgorzej że nie pamiętam na którą:happy: muszę zrobić bo straszne mam te stopy po lecie:-p

reklama
woda juz wczoraj byla:-) ja piore codziennie wlasnie jedno sie pierze a pozniej drugie wstawie, nagorzej jak wrzuce jednego polara i pralka pelna:errr:
to zescie zaszaleli chociaz, obkupilas sie?

ja piorę dwa razy w tygodniu bo nie cierpię tego:-p segregować, wywieszać,składać prasować hehehe.
kupiłam sobie płaskie butki na jesień i szal a tak to głównie K się obkupił, spodnie, koszulki, pasek i jeszcze buty go kusiły ale nie mógł się zdecydować i nie kupił:sorry:

dla młodego narazie wszystko mam na jesień:tak:

fajnie ze cos sobie kupilas a twoj zaszalal ;-):-D ja myslalam ze ma buty na jesien i sie dzisiaj rozczarowalam, jedne co sobie kupilam sa za male a byly dobre wiec siostrze oddam bo razm zalozylam, no doopa ma tylko reeboka ale ja i tak chodze non toper jeansy, bluza i adidasy
u mnie z 4 osob samej bielizny jest ciut ciut i jeszcze troche, ja czesto posciel zmieniam a na raz nie wypiore
mnie dziewczyny brudza ubrania w tempie zastraszajacym

no właśnie ciacho, przypomnialaś mi że przydałoby się pościel wyprać:happy:

ok zmykam do kosmetyczki, zajrzę przy popołudniowej kawie.
miłego dnia;-)

Witam u nas tez sloneczko ale i wiatr :tak:
ja dzis w domu wolne se zrobilam :-) czekam na gosci bo od 10 maja spisywac stan licznikow z grzejnikow :tak: mam nadzieje ze bedzie punktualny bo musze jechac do miasta a mam tylko czas do 13:30...
i pewnie sie nie wyrobie...
jutro mloda na te urodziny a ja jeszcze nie mam prezentu :szok:

Martucha to poszaleliscie :-) ty masz dobrze z tesciowa widze maly u niej jest a ty chata wolna haha :tak:

ja tak piore 2-3 razy w tygodniu :tak: lubie wieszac pranko ale sciagac i skladac to juz nie :no:

dzis sie wzielam z ranca jak dzieciaki poszly i obskoczylam im pokoje i troche powywalalam smieci papierow,starych zabawek :tak: bo mloda to ma takie skladowisko ze szok wszystko jej potrzebne...a matka ciagle cos wywala jak ta nie widzi :-D

Pr trzymam kciuki i czekam az tu sie pochwalisz :-)

martucha to milego czasu u kosmetyczki:-)
madzia ja to juz sie nie szczypie czesto kazde dzieciakom wyrzucac co im niepotrzebne, ja juz praktycznie nie kupuje im zabawek
jedynie co to jakas gre badz puzzle ale to tez rzadkosc

Wlasnie juz byl gosciu i spisal
super wiec juz spadam moze sie wyrobie do 13...
bo potem musze mlodego zabrac z przedsz i leciec do logopedy odebrac hanke...

milego dnia !!:-):-)

reklama
heloł, ale sie rozpisały od rana no...

katgen dobrze rozumiem, ze rzucilas fajki? gratuluje.
moja mi wczoraj dała popalic, ale za to spala do 8, potem jeszcze butla i polezala troche i spalam do 9 ;) jupi. teraz znpowu marudzi. musze isc z nia pogadac

Do góry