reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
larvunia- pislam kiedys ze starego bo ten dotykowy mnie denerwuje bo sie 100 lat laduje wrrr..
bylismy w szpitalu na dyzurze osluchala obejrzala gardlo i nic procz lekkiego kataru nie ma kazala podawac ibuprom itp jak bedzie goraczkowac, niewykluczone ze cos sie z tego wylegnie, miejmy nadzieje ze nie.... i ja sie przy okazji zbadalam dostalam antybiotykl ibuprom zatoki cos tam podobnego do flegaminy....

ania a ty chora jestes ze antybiotyk ci przepisala? to dobrze ze mlodej nic oprocz kataru i niech tak zostanie
taka pogoda juz wirusy atakuja
a masz moze wywieszona kartke odnosnie otwarcia zawor grzejnikowych?
a wiecie ze im dziecako starsze to przezywa wizyty gosci itp. mloda u nas zle znosila zaburzenia jej rytmu dnia
ciezko pozniej bylo

Ciacho co w tym jest.
Moja Jak za pozno wracalam zg-wa to tez marudna na maxa byla. Spi na codzien najpoznij ok 19.30 a w tedy jakos po. 20.00wrocilismy zanim ja wykapalam to przed 21.00bylo. Ale marudzila w tedy. Ale gosci. Cutbacks dobrze znosi:-)

z drugiej strony nie kazde dziecko takie samo, starszej bylo wszystko jedno nie miala tak jak mlodsza
milego wieczoru dziewczyny juz mm dosyc kompa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry