reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kroma no fajnie miec kogos pod reka:-)
mloda po szkole prosto byla u kolezanki turczynki dzis hehe ona by ciagle do kogos lazila...poszlam po nia po 15 i za godz poszla do sasiadki :tak:
fajnie ze kaska przyszla to pewnie zakupki zaliczysz :-)

Martucha to zes poszalala z zakupami :-)
ja dzis tez kupilam dla mlodego kurtke taka cieplejsza bo w bluzie chodzil a teraz juz zimno rano i czapke :tak: takze jeden z glowy :-)

ciacho a robicie jakas imprezke dla kolezanek ? czy nie wyprawiacie dziecia?

Hancia idzie znow na urodziny za tydzien do kolezanki z klasy i jada na kregle hehe rodzicie tu szaleja...:tak: mnie to by bylo szkoda kasy wydac na taka imprezke zeby kazdemu zaplacic za wstep itp...

zaraz moj tasiemiec takze dobranoc milej nocki :happy:

reklama
madzia wiesz co nie robie kolezankom bo ja nie lubie jak mi tak "cos" lata po domu:sorry2::-p
po za tym dla dzieciakow jest atrakcje pietrowe lozku i kazdy wlazi itp. i zero poszanowania:baffled:
goscie to tylko rodzina
milego ogladania serialu

uciekam,milego wieczoru:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
madzia wiesz co nie robie kolezankom bo ja nie lubie jak mi tak "cos" lata po domu:sorry2::-p
po za tym dla dzieciakow jest atrakcje pietrowe lozku i kazdy wlazi itp. i zero poszanowania:baffled:
goscie to tylko rodzina
milego ogladania serialu

uciekam,milego wieczoru:-)

aha to u mnie ciagle ktos " lata " po domu haha :-D

szymon juz spi :-)

Dobranoc

madzia- ja też latawica byłam, ale mama mi nie bardzo pozwalała, bo do nas nie lubiła zapraszać, a tak głupio łazić do kogoś a sememu nie zapraszać. Miałam takiego kolegę co ciągle u niego siedziałam. A ja też muszę kurtkę kupić dla Olki na zimę, bo ma przejściową.
Martucha- łącznie dali mi za to siedzenie na szkoleniu prawie 900 zł, w tamtym mc miałam 200 zł a teraz dali mi 670. Ale już odłożyłam, jak na razie nic nie potrzebuję, w sumie będę kupować dopiero na zimę. Ja też poluję na jakąś pracę, ale echo wielkie jest.
Ciasteczko- ciekawa jestem jak to będzie jak moje będą zapraszać, czy ja będę coś organizować, bo ja nie z tych chętnych do imprezowania, ale M lubi. Teraz roczek małego trzeba rodzinę zaprosić już na samą myśl mi się nie chce.

Witam

Martucha- dzięki , że pytasz. Mało mnie , bo jakoś tak czas przez palce ucieka. eMa nie ma, ja sama z małym i tak w kółko praca-dom-remont. Jak wszystko dobrze pójdzie to już pod koniec września się przeprowadzimy, łazienka bedzie jeszcze stara(tzn robiona jakieś 5 lat temu, ale dla mnie mały koszmarek) ale na razie kasy brak, więc to musi poczekać.
Poszalałaś z zakupami, ja też małemu jakies buty musze kupić i spodnie dresowe, bo już powyrastał.

Madzia-a też bym chciAŁA żeby mi latały dzieciaki po domu, ale mój jeszcze nikogo nie zaprasza, bo za mały. I mam nadzieje wyprawaić mu urodziny dla dzieciaków, bo teraz to przewaznie tylko znajomi bezdzietni i jakoś tak mi małego żal, że żadnych dzieciaków na jego święcie nie ma.

Kroma- fajnie, że kasa wpadła. Mi tez ostatnio wpadła kasa z autocasko, ale obdarłam zderzak i trzeba będzie zrobić, ale puki co zostawiam zderzak na później;-)

megi- jej...ale już niedługo do rozwiązania, ale ten czas leci, a mnie się wydaje, że tak niedawno mówiłaś nam, że zaszłaś w ciąże

larvunia- aż... jaki pech z tą kradzieżą i mandatem.Trzymam kciuki, żeby biznes wypalił.

Ja sobie teraz sama piwko popijam, młody smacznie od godziny śpi.
Teście do nas w następnym tygodniu przyjeżdzają na kilka dni. Teść pomoże M malować, a teściowa popilnuje małego jak bedę odsprzątywać mieszkanie. Nawet się cieszę że przyjeżdzają, porozpieszczają trochę wnuka, bo ja ostatnio mało czasu mam dla niego, ciągle jakieś pierdoły dokupuje, codzień po castoramie się z nim włócze. Mówię Wam remont bez faceta to koszmar, niby ekipa robi, ale jednak ciągle czegoś brakuje, ciagle coś trzeba wybrać.

witam z rana niewyspana znowu:growl:
wczesniej na urodzinach byly dzieci nawet na roczku miala ale w tym roku nie zapraszam,
pozniej mam wiecznie sciany usmarowane czyms, najgorzej z tlustym z farby ciezko sie zmywa:sorry:
do moich przychodza kolezanki ale wieksza impreza nie wchodzi w gre
aneteczka to sie mlody z toba nachodzi, wyobrazam sobie pewnie pojedziesz raz a za chwile okazuje sie ze znowu czegos braklo

czesc
ojej ciekawe jak u mnie bedzie z urodzinami dzieciaczkow ;-) puki co na Frucia 3 rodzinkach impry byly, kurde chetnie bym na samo ciacho przeszla i kawe i chyba w tym roku tak zrobie, bo kurde zawsze tyle kasy idzie.... a dla dzieci to od kiedy robilyscie? w sensie dla kolezanek i kolegow? To pytanie chyba do madzi ;p bo ciacho nie robi a reszta ma maluszki ;p

czesc
ojej ciekawe jak u mnie bedzie z urodzinami dzieciaczkow ;-) puki co na Frucia 3 rodzinkach impry byly, kurde chetnie bym na samo ciacho przeszla i kawe i chyba w tym roku tak zrobie, bo kurde zawsze tyle kasy idzie.... a dla dzieci to od kiedy robilyscie? w sensie dla kolezanek i kolegow? To pytanie chyba do madzi ;p bo ciacho nie robi a reszta ma maluszki ;p

Hej !!
powiem ci ze odkad pamietam to hania miala pierwsze robione dla kolezanek w wieku 6 lat :tak: urodzinki i byly wtedy 4 osoby tylko :tak:
tutaj jak robilam to bylo 5 osob wiec nie tragicznie :no:
i nie narzekam nie robili jakiegos wielkiego balaganu...
bawily sie dziewczyny a to lalkami a to malowaly :tak:

do jedzenia byl tort + jakies paluszki,czipsy :tak:
i robilam tez frytki + paluszki rybne na przekaske :tak:

nie wysilalam sie za duzo bo to byla impreza od 15 do 18 :tak:

no to tyle ide mlodego ubierac do przedszkola

milego dnia :-)

reklama
no wlasnie sie zastanawiam od kiedy Fruciowi robic kolezenskie imprezy urodzinowe... ale jeszcze nie w tym roku, Misia za malusia.... na wieksza ilosc dzieci przyjmowanie :rofl2:

Jejku jakie sloneczko swieci u nas :cool2: ale fajnie :cool2:

Do góry