reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

eee kroma ja musze, wkurzaja mnie te zgiecia od klamerek ;-) wogole ja zawsze upycham do pralki wszystko na maxa i pozniej takie wygniecione wyciagam ze masakra... wiatr tego nie zdola wyprostowac juz ;-)

kurde niech to allegro w koncu naprawi sie :dry:

edit:
dziala ;D

Ostatnia edycja:
reklama
larvunia ja tez prasuje, moze nie tyle sobie, co malej wszystko i jackowi dzinsy i koszule. podkoszulki jak wiatr osuszy to nie, skladam tylko rowniutko. mi sie duzo aukcji pokonczylio, mam w zakonczonych. musze wystawic ponownie, zostaly mi kilka tylko. kombinezon, śpioszki i kosz mojzesza, to wszystko chyba ;)

http://allegro.pl/myaccount/sell.php

future cos nie tak z tym linkiem... moje aukcje wyskskuja...
te a ten kosz mozesz mi pozyczyc czy ktos licytuje juz??

edit:
jeszcze cos im nawals nie moge aukcji wystawiac...

Ostatnia edycja:
hey dziewczyny, zazdroszcze zapału....

Ja mam totalnie, destrukcyjnego doła.... rycze co chwila i w ogóle jestem jak wytarmoszony kawałek czegoś zupełnie nie przypominającego człowieka.
Nie wiem co ze sobą zrobić. boję się że to jakaś depresja. K. mnie nie rozumie. nie rozmawiamy prawie wcale, tylko tak jakoś "oficjalnie" ;(

Katgen- ja się od zawsze czułam jak kawałek czegoś zupełnie nie przypominającego człowieka, każdy ma chwilę załamania, a jak się aż tak źle czujesz, może zasięgniesz jakiejś porady. A faceci chyba nigdy nie zrozumieją Kobiet, chyba, ze to jest psycholog, albo jakiś terapeuta.

A allegro ma przerwę techniczną,

Lavrunia- ja mam też na maksa upchaną, no ale ja wieszam na suszarce bez klamerek.

Czesc dziewczyny ja tak jak wiekszosc czyli czytam tylko hehe ;-)
jakos tak codzien to nie wiem co pisac bo nic sie nie dzieje wiec nie chce ciagle o tym samym zrzedzic :no::-)

siedze sama dzieciaki znowu wybyly do sasiadki :-)

Future to piekny pogrzeb mial dziadek :tak:

Megi wielkie szykowania sie u was zaczely...fajnie ze jeszcze masz checi na stanie przy garach no ale trzeba zadbac o rodzinke ..

PR zdrowkeczka dla ciebie :tak: jak amelka w przedszkolu lepiej?

Katgen sciskam :-) i przesylam pozytywne &&&&&&& oby pomogly i bylo lepiej :-)

ja nie prasuje :no: nie lubie i nie chce mi sie..sciagam pranie i tak jak kroma bach do szafy :tak: jak cos to prasuje przed wyjsciem jak trzeba :tak:

pogoda do dupy zimno deszczowo jesiennie tylko 16 st...:nerd:

to tyle bede zerkac ;-)

madzia- to fajną masz sąsiadkę, ja bym się moich czasem pozbyła i posiedziała sama, a teraz szaleją i muszę je kąpać.
Sprawdzam konto a tu surprise, mam kasę za te szkolenia co byłam i już się lepiej żyje :-)

hej laski. dopiero drugą kawę piję ... masakra na nic nie mam czasu ....

kroma ja też rzadko kiedy prasuję, szkoda mi czasu na to:tak:
a z kasą fajnie masz, zazdroszcze bo u mnie chyba kryzys nadchodzi:sorry2::-D

katgen głowa do góry, jakoś się poukłada ... może jakieś przesilenie jesienne cię dopadło .. a jak z pracą? rozglądałaś się za czymś?

megi narobiłaś mi ochoty na sałatkę warzywną:-p podskoczyłabym do sklepu ale pada i pada cały czas:nerd::dry: super że już tak mało ci zostało do spotkania z synusiem:tak:

larvunia u mnie allegro działa ale to już chyba nieaktualne:-p współczuję z tą kradzieżą:no: i życzę powodzenia z biznesem:tak:

ciacho jak po urodzinach? co w końcu kupiłaś młodej bo tylko o czekoladzie doczytałam:-p

aneteczka gdzie sie podziewasz? jak remont?

ja dziś na zakupach byłam, kupiłam młodemu nowe kapcie do przedszkola 30zł, buty jesienne 155zł, dres 70zł i sobie dwa swetry 200zł i już kasowo nie wyrabiam:dry: a jeszcze tyle muszę na przedszkole wydać w tym miesiącu ... ehhh masakra jakaś:baffled: muszę się za jakąś pracą rozejrzeć bo nie wyrobię:-p

reklama
a u nas burza:-D normalnie tak z nienacka przyszla:baffled:
martucha a nic nie robilam tylko mloda prezety dostala w sobote torta robie z hojrakiem, a dostala takie zwierzaki pets cos tam
prasowanie na tapecie oj ja bardzo rzadko ale jednak czasem trzeba:tak:

Do góry