reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

megi widze ze powera przed porodem zalapalas:-D no ja zaraz ide bo sie znow nie wyrobie i M bedzie mial muchy w nosie ze biad kupny a nie robiony:dry:

reklama
megi- widze wicie gniazda;]
ciacho a co twoj taki foszasty;p ja wlasnie nastawilam rosol bo mi sie przyda na rozgrzanie, mlody spi a ja pisze do was posta poraz 4 bo sie komp zawiesza ammm
larvunia wspolczuje:*
future- dla dziadka(*)
a gdzie sie reszta podziewa

ps. nadrobilam troche w galerii;p

Ostatnia edycja:
dzieki madzia, nikogo sie nie moge doprosic by sprawdzil u siebie ;-)
kurde a wlasnie ciuszki wystawialam na allegro :dry: gggrrr...

Pr- ja jestem ciągle, ale nikt się nie odzywa jak coś piszę, więc tylko was czytam.

Lavrunia- u mnie też nie ma, ale może dlatego, że coś modernizują, albo mają jakiegoś hakera co im coś nabałaganił.

mi działa. ciuszków trochę powystawialam i nic nie poszlo. chyba lepiej zrobić pakiet ;))))))
jakim cudem Ci dziala... podaj link pokaz co opychasz ;-) kurde mam nadzieje ze mi przeszla ostatnia aukcja... a mialam taka wene nosz kurde...

kroma ja tez co chwile zagladam, jak mam chwile wytchnienia ;-) to sie uzaleznienie nazywa :-p

....ja juz poprasowalam drugie pranie wstawilam... obiad sie pichci a mloda co pare min sie wybudza :baffled: szal cial normalnie... moglo by jeszcze troche tego slonca byc, to bym na spacer z dzieciakami wyszla...

reklama
Lavrunia- ja nie prasuję, wszystko poskładałam do szafy, to się nazywa lenistwo.

Padły i ja idę spać w końcu

Do góry