reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Halo
melduje ze zyje;p
na splywie bylo fajnie;]
a janek jak sie zmienil przez 2 dnidziadki nauczyli go robic papa;] i przemieszcza mi sie skubany po pokoju troche sie czołga troche pokula i polezie gdzie chce ;]

Jestem jestem i czytam :) ehe ale nie ogarniam czy tutaj pisać czy na tajnym - może się wszystkie przeniesiemy na tajny i tyle hehe ;) tylko szkoda bo wtedy nikt nowy do nas nie dołączy ...
Larvunia ale masz fajosko jak mężuś piecze... ja mojego czekam dzielnie i wtrwale choć już mnie qrw ... strzela ... nie mam sił ;( jeszcze się wrzesień nie zaczął a ja już chcę żeby się skończył :((( DÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓŁŁŁŁŁŁŁŁŁ

dziewczyny o rzeczach ktore nie powinny ujzec swiatla dziennego piszmy tam a reszte tu, przeciez z otwarciem watku nic sie nie zmienilo poza szata graficzna

Megi - łatwo się mówi ... wiedziałm co brałam wiem - ale jak tu nie wziąć jak serce nie sługa ... muszę siedzieć cicho i czekać ... niewiele zostało, ale końcówka zawsze się najbardziej ciągnie, tym bardziej teraz gdy nie mamy kontaktu sms ... ehss :)) miłego dnia! Trzyjmy kciuki za Myche !

hej, nazarlam sie tych ciast u larvuni, zę ojoj! menze się spotkali, pograli na xboxie ;)
mała mi dalej śpi ;)
dziś kisielek własnej roboty ;)

larvunia - nie oddzwonili ;(

edit - Larvunia wybrali kogoś innego ;/

Ostatnia edycja:
reklama
oj oj Future szkoda... bylam pewna ze zadzwonia.
ciesze sie ze sie spotkalysmy :tak: Juz niedlugo nasze dwie beda razem sie bawic a my kawkowac :cool2: juz sie tego doczekac nie moge :-D Wyobraz sobie... chlopaki graja, dziewczyny z laleczkami babrie a my z kawusia w reku i plotkujemy blahahhaaha :-D:-D:-D
u mnie tez mala zasnela z nowu pare min po tym jak wyszliscie i spi ;-)

Do góry