reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc
Future ojej Ty pierwsza :eek: no no...
ja dopiero wstalam :sorry: Mloda mnie obudzila ok 6, wzielam ja do siebie i zasnelam a ta fika mi od 6 i wali po nosie :-p wiec trza bylo wstac hehehehe ;-)
Future moja mloda od wczoraj zaczyna lapac zabawki ktore wisza przed nia :tak: jupiiii :-) Chyba podpatrzyla od Twojej Heluski :-D Lezy w bujaku wlasnie i gada do konika blahahahaha, jajku jak to smiesznie wyglada ;-D

reklama
Dzień dobry, ja też po 8 na nogach już byłam, Zuza wstawała z 3 razy w nocy i przychodziła do nas więc za trzecim razem zasnęłam u niej w łóżku, nie wiem co jej odbijało. Teraz już po śniadanku, nie długo do miasta, muszę jeszcze kilka rzeczy kupić. Od wczoraj jakieś lekkie skurcze mnie chwytają tzw przepowiadające, ciężko się przekręcać w nocy e tam...zazdroszczę Mychy że jest już po a ja jeszcze 11 dni zanim pójdę do szpitala czas mi jakoś teraz wolno płynie...
miłego dnia

Hello
Nie ma to ja obudzisc sie z bólem glowy.
Pr-Gratuluje jaSkowego zeba
Megi -jeszcze chwilka :)Moja dzisiaj za to spala jak zabita.No ale zasnela gadzina ok 12 bo w dzien pospala ze 3h.Musze ja powoli przestawiac bo w przedszkolu nie bedzie drzemek i trzeba bedzie wstawac przed 8.Juz to czuje.Masakra
Larvunia-gratuluje dla dla Michalinki,coraz fajniejsza sie robi oczka juz ma takie bystre.
yyyyy...co to jeszcze mialam pisac yyy...
Milego dnia i do pozniej

reklama
Witam

Ja z młodym ucieliśmy sobie drzemkę, tzn młody wczesniej , a ja jak już skończyłam sprzątać to też się położyłam. Teraz kawę pije i pojedziemy po ubezpieczenie samochodu, bo dzis ostatni dzień mamy aktualne.Pewnie o jakiś plac zabaw zahaczymy. Potem jak m przyjedzie to jeszcze kilka pierdół do remontu trzeba dokupić, ach.....Dziś też uzgadniamy końcowy projekt kuchni ..... no zobaczymy ile nam zaśpiewają, na razie wstępną cene mamy, ale blaty na inne wymieniłam i ponoć cena tez ma sie w związku z tym zmienić......bynajmniej nie w dół.

Befatka- to w przedszkolu nie mają drzemek?trochę szkoda, bo mój np jak nie prześpi się przynajmniej za dnia z 1godz to marudny strasznie potem. Tylko, że on na codzień wstaje o 6:00 więc już o 11 zmęczony.

Ciacho- coś ty dziś taka zalatana:-)

Pr- gratki dla Jaśkowego zęba

Megi- jeszcze tylko chwila i też bęzdziesz miałą dzidzię ze sobą, choć wiem, ze te ostatnie dni najgorsze są, bo już by się chciało być po.

Ostatnia edycja:
Do góry