reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam

ja nie wyspana, arek nie chciał spać i wojował w nocy, czuję się jak matka noworodka, zaraz wybywam się odświeżyć na świeże powietrze.

dzieciaki slysze na plac zabaw wyszly... moze i ja sie wybiore z misiulka co tak bede sama w domu siedziec :confused2:
czesc ciacho, kroma i megi :cool2:

Czesc babeczki
posta mi wsiorbalo grrr
No ale napisze jeszcze raz
Ciasteczko ile sie czeka na wizyte, pol roku?
Larvunia -ale sie rozbujalas same imprezy u was .Pozazdroscic tylko
Megi -tobie tez milego dnia
Future -3 mam kciuki zeby udalo sie z przegladem
Kroma -to Arek poszalal .Moze dzieci zana Ci w dzien to sie z nimi polozysz.
Ja wrócilam wczoraj z kina o 11.30 to moja jeszcze nie spala .Moj wkrecal mi ze ona nie chce jeszcze spac .Wzielam ja na góre to przy mamusi zasnela w 5 min
Milego dnia wszystkim oby u mnie dzis nie padalo

eee jakie imprezy... ciasto, kawa i dziekuje noooo chrzciny to byly mega, ale tak to nic wielkiego... bynajmniej cos sie dzieje ;-) Ale to ten tydzien taki i pozniej znowu dlugo dlugo nic ;-)

noooo i z nowu slyszalam wczoraj na moje pytanie czy gdzies idziemy na nasza rocznice odpowiedz... :-( nie bo nie ma kasy :-( masakra co roku to samo... szkoda gadac mowie Wam. Mowi ze na codzien daje mi dowody milosci i ze nie trzeba w cale gdzies isc. Ale ja chce odskoczni choc na godzine... czy dwie...od dzieci, od codziennosci...sam na sam...
..(sie wkurze to sciagne z cycka do butli wsadze w lodowke i zostawie go samego z 2ka w domu a ja pojede w pizdziet....na chociaz dwie godziny)

reklama
Do góry