reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

WITAM, A MNIE głowa boli, byłam rano na siłce, jechałam rowerem i facet pod tramwaj wjechał, nic mu się nie stało, chyba motorniczy miał nosa.

Lavrunia i Future- to się tuczycie, widziałam zdjęcie ciasta, wyglądało smakowicie, nie dziwię się, że się obżarłyście. Laski a za nim wy sobie spokojnie po kawkujecie to jeszcze z 3 lata minie, bo dziewczynki strasznie się kłócą o zabawki, szczególnie takie dwu latki. Chyba, że wasze będą spokojne oby dwie.

reklama
ania gratulacje, super, teraz ma czym ugryzc:-):-D
my w czwartek do szkoly tez jestem troche zestresowana bo mloda pierwszy raz idzie,
ale nie bede sie na zapas martwic

ania- też gratuluje, i malutki jak reaguje, biedny. Mój ma już drugiego, wczoraj mu się przebił do końca i teraz sterczą dwa.

Ciasteczko- małą do pierwszej klasy idzie, da radę, początki są ciężkie, ale wszystkie przez to przechodziłyśmy.

Pr- ty to masz nosa, ja nie byłam pewna co do drugiego, a jak już idą 3 kolejne to się biedak namęczy, tyle zębów naraz, a co do jazdy to poszalej sobie jutro na mieście.

Hej i tu:-)

Pr gratuluje zebolka teraz maly moze gryzc hehe ale sie umeczy biedaczek jak tyle na raz...:tak:

ciacho to bedziesz miala juz 2 uczennice w domu :-)

Larvunia ale smaka robisz tymi ciastami haha ale masz zdolnego mezusia ze tak ostatnio piecze :tak:

ja pije piwko i ide zaraz do wyrka z mlodym polezec takze dobranoc :-)

reklama
czyzbym byla pierwsza? juz po 8 ;)
mała dalej spi, od wczoraj od 19,30. masakra.
a ja wstałam, bo mnie boleści brzucha obudziły. normalnie mnie skręca w jelitach, wrrrr

ladna pogoda sie szykuje, moze jakis wypad do lasu?

Do góry