reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a tu co takie pustki he :eek:
Future zostal maly kawalek toffi ciasta, ale juz zagonilam mojego do kuchni i robi mufinki czy jak to sie tam pisze ;-):-D wiec sobie babeczek pojemy jutro hehehehe, ale mam dobrego mezulka juz zapachy ida z kuchni :rofl2:

reklama
larvunia to ci mezus, super ze chce mu sie piec:-)
a logopeda fajna babeczka, chwila moment to trwalo, nie ma zadnej wady wymowy itp. poprostu zeby jej sie stykaja i ma przelot wiec wszystko wina zgryzu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
eeee ja uwielbiam batoniki :rofl2: choc malo ich ostatnimi czasy jem, bo mezus ciasta piecze i jakos nie ma okazji kupywac ;-)
a gdzie reszta mamusiek no wylazic z ukrycia nooooo :cool2:

ja tez lubie batoniki ale ich bardzo malo jem bo maja za duzo kalorii, jak przeczytam ile to odechciewa mi sie ich:-D
ogolnie uwazm na to co jem ale czasem potrafie zaszalec na maxa zwlaszcza na wyjazdach:-D

helo.
preglad mam, futerko na zime dla Heśki kupiłam, H&M, wypasione. zrobie foto ;)
bylim na obiedzie w strzelcach, było nawet znośnie.

larvunia nie moge sie doczekac mufinków. kawy też z Tobą ;) bede z Heśkiem koło południa. dam znać. lowe ;*

nawala mi lapek.. kobity ni wiem kiedy teraz bede... ale zyje jakby co ;p poprostu brak lapka puki co,
Future jest i ciasto czekoladowe z wisniami ;p
ZAPRASZAM z MENZEM ;p Moj ma jutro na popoludnie do pracy wiec zabierz i swojego ;-)

dobra 3majcie sie ide system stawiac, bajo...

jednak jestem, hello
jeszcze systemu nie przeinstalowywalam, nie chcialo mi sie spac poszlam...
moze dzis mezulka poprosze...

Future i jak wstalas juz :-D
Kup po drodze bita smietane (w proszku, mleko mamy) to te muffinki udekorujemy co :cool2:
ciasto czekoladowo wisniowe tez jest :cool2:
jeszcze kawalek zostalo toffi i sernika na zimno :-)
nic tylko sie goscic ;-) Dziewczyny ZAPRASZAM ;D

reklama
Do góry