reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

my tez zaliczylismy spacer, pies po tym wypadzie padniety jest, spi caly dzien:-D:-D
no ale tak sie wyszalala na trawniku z dzieciakami ze nic dziwnego

reklama
czesc
nieadwno wrocilismy z g-wa.... no i mamie stuknol kolejny rok do przodu ;-)
wrocilam mala wykapalam i uspilam , juz smacznie chasia w Morfeusza objeciach ;-) Fruciu kolacyjke zajada i pewnie tez zaraz odleci.
Nooooo ja wchodze do mieszkania, pierwsze kroki na balkon kieruje bo sie otworzyly drzwi balkonowe na maxa, przymykam , patrze a tam golab siedzi i sie na mnie gapi :-D W cale sie nas nie bal.. wrecz moglabym go poglaskac ale sie glupia balam hehehe, ze mnie dziobnie czy cos. Ale pies nie wytrzymal wlazla mi sunia na balkon i rura na golebia gdy ja wyczaila hehehehe ale galabek byl szybszy ;-) Nooooo i obsral mi balkon wredny :baffled:

DSC00455.JPG

DSC00454.JPG

Ostatnia edycja:
A ja mam dzien dziecka ide z kolezanka do kina na Final destination 5.Faceci w domu beda usypiac bobasy
Mini Jack Daniels idzie z nami bedzie wesoło ;-)
Do juterka

Lrvuś a ja bylam w sobote w gorzowie i wiozłam dwa gołębie na ślub i para młoda puszczala w niebo ;) jak chcesz podotykac, to zapraszam. aha co do spotkania....buuuuuuuuuu...nie gniewaj, ale jedzimy do gorzowa na ten przegląd i do Jacka rodziców na obiad... kiedy jeszcze mozesz???

czesc
Future w srode jade do tescia prawdopodobnie na imieniny, wiec sroda odpada i piatek odpada bo mam urodziny i 5 rocznice z moim ;-) a tak to nie mam planow ;-) kazdy dzien jest dobry na spotkanko :tak::cool2:

reklama
no moze juz niebyc :-p ale i tak zapraszam ;-) Moze moj nie bedzie zmeczony dzis po pracy to namowie go by zrobil jeszcze jakies ciacho :cool2: ale nic nei obiecuje...

ale nudy sie zapowiadaja a moja ksiezniczka spi, obudzila sie o 7.00 na cycka i zasnela dalej, Fruciu w przedszkolu, męzulo pracuje na rodzinke i co... i nic :confused2:
szukam pomyslu na biznes na necie hehehehe ;-)

Do góry