reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Larvunia ja nie pojdę do tego zołodzieja i chama nigdy już. moj tata też. naciął mojego tate tydzien temu na 3,300zł, i jeszcze coś spieprzył, i znow robił samochod. i znow kase chcial. nam w tamtym roku przy wkładaniu jakiejs ramy pod spodem czy cos, rozwalil cos nasępnego i kazął sobie za to placic. powiedzielismy, ze nigdy więcej do niego nie pojdziemy. nie dam mu zarobić. MOże Jackowi uda się jutro w witnicy podbic pzeglad. ale opony i tak trzeba kupic!

kroma moja mała też nie chce spac jak są upały. a teraz jeszcze nam rpobią dach, sypie się w góry, nie otwieramy nawet okien, bo kurz. mała nie śpi w dzień bo hałasują, w nocy komary porażka. teraz zasnęła...już spi 2 godziny. moze odsypia to wszystko.

a co do burzy, to mnie zbudziła,mojego męża i moją mame, ale Helenka spała ;)

Hej babeczki !!
ja dopiero wrocilam bylam na basenie z dzieciakami:-)
teraz glodomory wyglodnialy i chleb wcinaja
i jeszcze musze do sklepu sie chyba wybrac bo chleba malo ech...:tak:

sory ze tak o sobie ale weny i sily brak ;-)

Pozdrawiam was :-)

Future wlasnie z moim rozmawialam i mowil ze faktycznie prostak z niego, ze gadac sie nie da z nim, ale zrobil tylko przeglad wiec nie warto do g-wa nam po to jechac... ale jak cos to my mamy swojego mechanika do niego tez nie idziemy ;-):-p

Future burza u nas byla:szok::rofl2: nie slyszalam jej ;-) powaznie...

a wlasnie odnosnie pogody jaka byla w nocy, mielismy pootwierane okna i w nocy obudzil mnie taki wiatr szalejacy miedzy oknami
ze az wstalam i zamknelam z jednej strony a blyskalo sie ze hej

ciasteczko- ja bym nie pozamykała swoich gdyby nie to że waliły i dzieci pobudziły, ale ja ślepak bez okularów i nic nie widziałam poza ciemnością.

conajmniej lipiec ;-)
ja w ciemnosciach "widze" dobrze i nawet wole polmrok taki niz w pelni dnia... slonce mnie oslepia szczegolnie jak jade autem to mnie wkurza.... i swiatla samochodow mnie zawsze wkurzaja z naprzeciwka ja jada...

a to na dobranoc dla Was :-);-)
moja Misiulka uwielbia przy tym spac ;-)

THERION - YouTube

bylam kiedys na ich koncercie i pojechalabym raz jeszcze z checia... to byly czasy ;p

reklama
Do góry