reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
halo
magda- moja tez juz zaczyna protestowac i jak mlodsza ciacha moja tez woli leginsy jest bardzo niepocieszona jak ma wlozyc jeansy no i czasem uda sie wcisnac w sukienke...

hej
ja też lubię leginsy są na prawdę wygodne w ogóle to ja kocham spodnie, żadnych spódnic...:no:

Dziś nocka całkiem całkiem w miarę się wyspałam, te wstawanie do wc najgorsze ale ujdzie...jeszcze 18 dni i będę po wszystkim i brzuszek normalny nic nie będzie się wierciło w końcu:-D a że pocierpię nim rana się wygoi to jakoś zniosę:/

oj to widze ze dziecie w brzuchu daje w kosc;-)jestes w tej lepszej sytuacji ze wiesz na 100% kiedy urodzisz
uciekam, milego dnia, pewnie pozniej zajrze ale po ortodoncie bo ide z mloda
zbaczymy czy teraz juz trzeba bedzie robic jej aparat czy pozniej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Future a dlaczego az w g-wie bylas w k-cach tez jest diagnostyka :tak:
moj wczoraj byl wlasnie z golfem... tez go cofneli dzien wczesniej ale zrobil i pojechal jeszcze raz.

edit:
milego dnia kobitki a raczej juz popoludnia ;p
ide pozniej na kawe do kolezanki zaprosila wiec sie nie bede nudzic ;)
buziam

Ostatnia edycja:
reklama
witam laski, ja byłam w UP i na szczęście mi nic nie dali z tego telemarketingu, dopiero co dzieci uśpiłam i padam tak ciepło.

Lavrunia
- u mnie do tej pory nocki ciężkie, Olka śpi ale za to Arek jak tak ciepło coś nie może i po 5 razy do niego staje, i jeszcze taka burza był, że mi dzieci pobudziła, bo my okna na roścież mamy w nocy i tak trzaskały. Ja mam nadzieję że Misia będzie miała takie nocki krócej niź mój Arek, chociaż teraz jest o wiele lepiej niż jak był na cycu.

ciasteczko
- a chodzi o aparat na zęby taki na stałe czy wyciągany na noc, i pewnie będzie troszkę kosztował, ale szczerze, to ja sama mam krzywy zgryz i by mi się przydała ale ja na stare lata nie chcę wyglądać jak małolata z zakratkowanymi zębami.

Do góry