reklama
C
ciasteczko
Gość
larvunia jak nocka minela?
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
halo
magda- moja tez juz zaczyna protestowac i jak mlodsza ciacha moja tez woli leginsy jest bardzo niepocieszona jak ma wlozyc jeansy no i czasem uda sie wcisnac w sukienke...
magda- moja tez juz zaczyna protestowac i jak mlodsza ciacha moja tez woli leginsy jest bardzo niepocieszona jak ma wlozyc jeansy no i czasem uda sie wcisnac w sukienke...
jakos nie mam ochoty tym sie chwalic tu... tajnylarvunia jak nocka minela?
C
ciasteczko
Gość
wiecie leginsy to wygoda nic nie pije, cieplo w nogi, bede musiala mlodej kupic takie na zime ocieplane
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
hej
ja też lubię leginsy są na prawdę wygodne w ogóle to ja kocham spodnie, żadnych spódnic...
Dziś nocka całkiem całkiem w miarę się wyspałam, te wstawanie do wc najgorsze ale ujdzie...jeszcze 18 dni i będę po wszystkim i brzuszek normalny nic nie będzie się wierciło w końcu a że pocierpię nim rana się wygoi to jakoś zniosę:/
ja też lubię leginsy są na prawdę wygodne w ogóle to ja kocham spodnie, żadnych spódnic...
Dziś nocka całkiem całkiem w miarę się wyspałam, te wstawanie do wc najgorsze ale ujdzie...jeszcze 18 dni i będę po wszystkim i brzuszek normalny nic nie będzie się wierciło w końcu a że pocierpię nim rana się wygoi to jakoś zniosę:/
C
ciasteczko
Gość
oj to widze ze dziecie w brzuchu daje w kosc;-)jestes w tej lepszej sytuacji ze wiesz na 100% kiedy urodzisz
uciekam, milego dnia, pewnie pozniej zajrze ale po ortodoncie bo ide z mloda
zbaczymy czy teraz juz trzeba bedzie robic jej aparat czy pozniej
uciekam, milego dnia, pewnie pozniej zajrze ale po ortodoncie bo ide z mloda
zbaczymy czy teraz juz trzeba bedzie robic jej aparat czy pozniej
Ostatnio edytowane przez moderatora:
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
hej, bylam w gorzowie. moj samochod nie przeszedł przeglądu. dluuuuga sprawa. jeden gość się zgodził, pozniej wrocilam, inny nie zgodził. mam do wymiany opony wrrrrrr...
Future a dlaczego az w g-wie bylas w k-cach tez jest diagnostyka
moj wczoraj byl wlasnie z golfem... tez go cofneli dzien wczesniej ale zrobil i pojechal jeszcze raz.
edit:
milego dnia kobitki a raczej juz popoludnia ;p
ide pozniej na kawe do kolezanki zaprosila wiec sie nie bede nudzic
buziam
moj wczoraj byl wlasnie z golfem... tez go cofneli dzien wczesniej ale zrobil i pojechal jeszcze raz.
edit:
milego dnia kobitki a raczej juz popoludnia ;p
ide pozniej na kawe do kolezanki zaprosila wiec sie nie bede nudzic
buziam
Ostatnia edycja:
reklama
kroma
Fanka BB :)
witam laski, ja byłam w UP i na szczęście mi nic nie dali z tego telemarketingu, dopiero co dzieci uśpiłam i padam tak ciepło.
Lavrunia- u mnie do tej pory nocki ciężkie, Olka śpi ale za to Arek jak tak ciepło coś nie może i po 5 razy do niego staje, i jeszcze taka burza był, że mi dzieci pobudziła, bo my okna na roścież mamy w nocy i tak trzaskały. Ja mam nadzieję że Misia będzie miała takie nocki krócej niź mój Arek, chociaż teraz jest o wiele lepiej niż jak był na cycu.
ciasteczko- a chodzi o aparat na zęby taki na stałe czy wyciągany na noc, i pewnie będzie troszkę kosztował, ale szczerze, to ja sama mam krzywy zgryz i by mi się przydała ale ja na stare lata nie chcę wyglądać jak małolata z zakratkowanymi zębami.
Lavrunia- u mnie do tej pory nocki ciężkie, Olka śpi ale za to Arek jak tak ciepło coś nie może i po 5 razy do niego staje, i jeszcze taka burza był, że mi dzieci pobudziła, bo my okna na roścież mamy w nocy i tak trzaskały. Ja mam nadzieję że Misia będzie miała takie nocki krócej niź mój Arek, chociaż teraz jest o wiele lepiej niż jak był na cycu.
ciasteczko- a chodzi o aparat na zęby taki na stałe czy wyciągany na noc, i pewnie będzie troszkę kosztował, ale szczerze, to ja sama mam krzywy zgryz i by mi się przydała ale ja na stare lata nie chcę wyglądać jak małolata z zakratkowanymi zębami.
Podziel się: