reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a mnie sie w tym roku jakos komary nie imaja no nie wiem dlaczego, moze z 2 razy mnie cos ugryzlo
ale za mojego M to tak tna ze porazka

reklama
dzieciaki male tez widzialam takie pogryzione ze szok ale mnie w ogole w tym roku nie gryza normalnie zdziwiona jestem bo na wyjezdzie jak bylismy to tez nawet w pelnym sloncu zarly a mnie nie:-D
milej nocki uciekam papa

Hej. Nadaje z Poznania, tu tez mega duszno i wytrzymac nie idzie..;/ ale jutro niby ostatni dzien takich temperatur i witaj jesienio;D co do komarow to ja nas psikam offem odkad zaczely gryzc i nie gryza ;p. A tak w ogole to dzieki za kciuki, pomoglo, jestesmy bez gipsu i o dziwo juz wczoraj mlody sam z siebie zaczal chodzic choc myslalam ze troche to potrwa ;) ale jestem happy ;D. Ide po kawe bo mlodociany jeszcze spi;)

Hej z rana
my juz wyszykowani do wyjscia mloda o 8 wychodzi a ja z malym chwile po...
juz mnie mloda zdraznila :wściekła/y: wrr...bo jej sie nie spodobaly ciuchy co uszykowalam jej do szkoly :angry: a wieczorem pytalam czy ta sukienka moze byc powiedziala tak a dzis od rana jeczy ze juz ich nie chce :angry: bosze...juz musialam jape drzec z ranca ach jak lubie takie poranki :angry::-D

ciacho tez tak masz z dziewczynami??

co do komarow to u nas nie widac :no: jeszcze zaden mnie ani dzieciakow nie ugryzl :no:

Martucha ciesze sie ze juz gips zdjety :-) smacznej kawki :-)

no to ide sie zbierac dalej buzka :-)

Hejka
Dziec nie spi od 5tej zaraz jej glowe chyba urwe,jeczy ,steka nic jej nie pasuje grrr.Madzia u mnie sie zacznie jazda od polowy wrzesnie :wściekła/y:wrecz nie moge sie doczekac pfff
U nas tez komarow nie ma moze ze 2 widzialam w tym roku za to pajaków cale stado,do domu sie pchaja fuj
Martucha to super ,synek zaraz biegac bedzie :)
zawiesilam sie i zapomnialam co pisac mialam .spac mi sie chce dla mnie to srodek nocy
Milego dnia wszystkim .Buziole

Cześć.

My właśnie wstaliśmy, młody je Ja może też zaraz coś zjem choć od kilku dni w ogóle apetytu nie mam... :no: :-(

Hej. Nadaje z Poznania, tu tez mega duszno i wytrzymac nie idzie..;/ ale jutro niby ostatni dzien takich temperatur i witaj jesienio;D co do komarow to ja nas psikam offem odkad zaczely gryzc i nie gryza ;p. A tak w ogole to dzieki za kciuki, pomoglo, jestesmy bez gipsu i o dziwo juz wczoraj mlody sam z siebie zaczal chodzic choc myslalam ze troche to potrwa ;) ale jestem happy ;D. Ide po kawe bo mlodociany jeszcze spi;)

Martucha to super, że gips ściągnięty :tak: i że synek zaczął chodzić bez większych problemów oby tak dalej ;-)
Madzia a tak to z dziećmi bywa, Ja osobiście jeszcze troszkę czasu mam do takich fochów i scen z rana przed szkołą,
ale wiem sama po sobie jakie histerie nie raz przed szkołą mamie odstawiałam :-p z czasem jej minie....

Spać Mi się chce mimo że dziś pierwszy raz od jakiegoś tygodnia przespałam całą noc z jedną przerwą na wc....

Co do komarów to Nas też żrą, młody jest cały pogryziony i co Go użre jakaś menda to zaraz puchnie, cały czas jeszcze dostaje syrop ten co wtedy Nam przepisali na pogotowiu i smaruje mu te ugryzienia maścią a te stare ugryzienia jako tako mu znikają, ale nowe non stop się pojawiają i mimo że smaruję itp to nie chce przestać puchnąć :wściekła/y: :-( a lekarz Nam powiedział że jak poprawy nie będzie to szpital jednak mimo wszystko mam nadzieję, że jakoś sobie z tym poradzimy.... :-(

No dobrze życzę Wam miłego dnia, u Nas dzisiaj chyba upał będzie....

reklama
hej
madzia hehe znam ten bol:dry: pisalam o tym wiele razy ze mnie z rownowagi wyporwadzaja w kwestii ubran zwlaszcza starsza
no i za tydzien sie zacznie ale w podwojnej wersii chociaz mloda sama wie co chce zalozyc i nie robi jakos problemu ale uwielka leginsy i ciezko bedzie ja przekonac do spodni
martucha to super wiesci ze mlody zaczal stapac na noge smacznej kawy

Do góry