reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej
Ja z śniadankiem:) niedługo do miasta, idziemy mebelki wybierać do nas do pokoju, zakupy porobić, lista długa mi się zrobiła, tyle do kupienia dla małego że głowa boli:szok:....miłego dnia laseczki
larvunia oby Michasi łatwo kupka przyszła.....
martucha no oby wam ściągnęli ten gips zawsze to lżej....

reklama
Witam się i Ja.
Dziś już od 6 na nogach nie wiem co temu Naszemu Wojtusiowi się poprzestawiało, że coraz częściej tak wcześnie wstaje a najgorsze że Ja dopiero koło 4 nad ranem zasnęłam, całą noc się tłukłam, to pić, to wc, a duszno Mi tak było że myślałam że zwariuję - mąż w nocy okno otwierał też spać nie mógł... :no:
Ale za to młody zaraz idzie spać przez to, że wcześnie wstał, Ja dzisiaj prania a prania mam szok normalnie ale coś Mnie wzięło na pranie i ogólnie na porządki, też muszę iść na miasto ale chyba dziś sobie odpuszczę a jutro pójdę bo i tak muszę jutro iść..

Megi coś Go ugryzło w głowę z jednej i z drugiej strony najdziwniejsze, że na tej samej wysokości, niektórzy się śmiali że rogi mu rosną bo to tak wyglądało, ale coraz mocniej mu to puchło a na głowie to nie żarty tym bardziej że coraz bardziej czerwone było i na rączce w dwóch miejscach, chcieliśmy odpuścić i jechać w niedzielę rano bo chcieliśmy przeczekać przez noc czy by zeszło czy nie, ale w pewnej chwili zauważyłam że ręka też coraz gorzej wyglądała :-( i powiedziałam że jedziemy i pojechaliśmy, lekarz zobaczył i sam nie wiedział co to mogło go ugryźć, przepisał syrop musi brać przez 14dni, maść i na miejscu dostał zastrzyk przeciwuczuleniowy, powiedział też że jeśli nie będzie poprawy to szpital Nas czeka :-:)no: aż Mi się tam na miejscu słabo zrobiło, myśleli że zacznę rodzić.... Póki co odpukać jakoś to się zmniejszyło i mam nadzieję, że przejdzie....
Megi udanych zakupów. :tak:
Larvunia doszła paczka, dziękuję ale normalnie aż Mi głupio że tyle tego. . . ale wszystko pasuje i na pewno jeszcze kilka razy założę bo już w swoje się nie mieszczę :-p:tak::-);-) DZIĘKUJĘ KOCHANA RAZ JESZCZE!!!

Martucha trzymamy kciuki aby wszystko poszło dobrze i żebyście wrócili do domku bez gipsu :tak:

Future jak tam po chrzcinach?? Wszystko poszło po Twojej myśli?

A pozostałym życzę miłego dnia ;-):-)

witam sie z paluszkami mjami mjami

Mycha to szybko doszlo :eek: Super ze sie przyda wszystko... Spodnie te jasne sa troche przechodzone juz zszyte jak moze zauwazylas, ale pod bluzka nie widac :zawstydzona/y: Niech Ci sie dobrze nosi wszystko! :tak:

megi milych zakupow

Martuchaa tez trzymam kciuki &&&&&&&&

witam
martucha bezbolesnego sciagniecia gipsu zycze:-)
larvunia powiadasz paluszki, ja rzadko kupuje, ale lubie a najbardziej ida mi z makiem, chyba dzisiaj jakies kupie:-D
ania jak zderzak, zamontowany?

kupi sie jeszcze hehe, a mnie moje auto wyprowadza z totalnej rownowagi tak sie zastanawiam czy bede miec kiedys wolne od robienia czegos w nim:-D

reklama
Do góry