reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzieciaki w tym wieku zazwyczaj takie sa hehe,
wiecie co uciekam obiado robic, bede miec czas to wpadne pozniej
milego obiadowania laseczki
justyska pisza jak najwiecej hehe bo czasem bywa tu przeciag ;-):-D

reklama
Hej witam w ten upalny dzionek :tak:
wrocilam godz temu do domu
Hania tez wrocila teraz ze szkoly,i zaraz po szymka ide :tak:

pozniej jakies zakupy i plac zabaw i dzien zleci :-)

Witam nowa mame !! pisz smialo i duzo ;-):-)

megi udanych zakupow dla malenstwa zycze :-)

future jak tam chrzciny udaly sie?:baffled:

Larvunia jak misia dzis z brzuszkiem ok?...

Martucha trzymam kciuki :-) i udanego wyjazdu :-)

ciacho co tam wam znowu nawala z autem? ciagle cos w nim robicie hehe :baffled:

Dobra narazie na tyle ide za 5 minutek po synka...

Pa:-)

Hej jestem mamą 13 miesięcznego Kubusia mieszkam pod Gorzowem. Chętnie się do was przyłączę.

witam nową mamusię :-)
Ale Mi się chce spać, normalnie jakaś masakra. Pewnie synek się zaraz obudzi bo już dosyć długo śpi, a Ja dzisiaj prania narobiłam że już mam dość, jeszcze jutro firanki wyprać bo dziś już Mi się nie chce....

witam

witam na początek nową mamę

ciasteczko- sama ostatnio robisz przeciągi :-) Oczywiście ja też :-)

ja byłam dzisiaj na usg i jeszcze raz idę, bo Pani doktor nie przyszła, Bo to jak kiedyś ktoś powiedział Polska to nie elegancja Francja.
Zaraz jadę po te głupie zaświadczenie ze ukończyłam kurs

pUff jak gorąco :-)

heja hej :) Jestem i ja :) coraz bliżej jesień coraz bliżej jesień sialalala :) 53 dni do wylotu mojego skarba :)

FUTURE SPÓŹNIONE ALE SZCZERE .... STOOOO LATTTT zdrówka, radości i wielkiej miłości !!!

U nas dalej to samo nuda, zalatanie, brak czasu na wszystko i ogromna tęsknota rozrywająca serce ... codzienne łzy i radość że kolejny dzień minął i bliżej do ukochanego ... ahsss byle do końca września a potem pozostaną ... MOTYLKI w brzuszku !!!

Uff jak goraco haha siedze i ratuje sie cola z lodem ;-)
wrocilismy ze sklepu a kawalek mielismy do przejscia ale dalismy rade
mlody tylko urzadzil mala pokazowke w sklepie wrr :wściekła/y: bo mu nie chcialam kupic jakies glupich niepotrzebnych ksiazeczek z carsa :wściekła/y:
to zaczal mnie bic :szok: to ja mu tez oddalam w dupe klapsa a co..
na szczescie wyszlismy ze sklepu i sie uciszyl...moj dziec kochany :-D

nie wiem czy jeszcze wyjde na plac zabaw w ten upal to sie nawet nie chce
w domu mam fajnie chlodno to mozna siedziec :-)

Mycha zostaw te firany odpoczywaj kobieto relaksuj sie a nie sprzatasz,pierzesz...robota nie zajac nie ucieknie ;-)

Madziarenka hej...ciesze sie ze twoje szczescie niebawem bedzie w domu :-)
dzielna jestes !! jak i nasza marzenka :tak: zreszta gdzie ona sie podziewa?:baffled:

Kroma co to za doktorka wrr...bylas umowiona na wizyte i nie przyszla?..

Larvunia gdzie jestes?
Future ty tez? melduj sie jak po imprezce :-p

czesc

najedzona i wyspacerowana hehehe ;-) w lesie bylam z Misiulka i psem i tak mnie komary pociely ze masakra... mlodej dobrze bo pod moskitiera spala...
teraz dalej spi, chyba wymeczona porannymi bolami... znowu ja brzunio bolal, ale wyproznila sie i zasnela.... teraz za kocykiem lerzakuje na balkonie ;-) Fruciu z mENZem zajadaja spagetti :-)

witam nowa kolezanke Justyska88 :tak:
Future gdzie jestes jak tam impra chwal sie ;-)
Madzia, ciacho, Mycha, kroma, madziarena czesc laski :rofl2:

kroma a no robie przeciag ale nie tylko ja:-D
madzia szybciej byloby spytac sie czego nie robilismy:-D no mam dosyc ale
co tam pikna pogoda :-D
larvunia to musisz uwazac co jesz i tyle;-)

Hej larvunia,wywolalam cie haha
fajnie ze spacerek zaliczony ...:-)
a malutka biedna ma sie z tym brzuszkiem...mamuska co ty jesz? ze ja ciagle boli?:-p:baffled:

ciacho jak to mowia auto to wieczna skarbonka,choc ja nie narzekam :no:
odpukac nie psuje sie...:no: oby tak zostalo :tak:

ja dzis bez obiadu nie gotowalam nic, mloda zjadla zupke chinska :-D ser w ziolach
a ja jogurta :tak: a teraz zglodnialam i zapiekanke wygrzebalam z zamrazalki i juz sie robi :-)
dla m mam fasolke po bretonsku jeszcze i wsio laba z gotowaniem :tak: choc tyle dobrego :-)

reklama
Do góry