reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam niedzielnie !!
ja znowu sama z dzieciakami ech...nudy
ide zaraz lepek umyje i moze gdzies pojedziemy pozniej pospacerowac..

Future gratulacje dla Helenki !! super prezenic :-) od corci :-)
no i udanej imprezy zycze...:tak:

Kasia wo matko ty widze spac nie mozesz haha, taka pozna pora ...:tak:

ja pamietam tez ze hanie chrzcilismy w Pszczewie i imprezka byla u babci takze pomoc mialam wtedy duza co do imprezy,a szymek to juz w mczu i robilismy w restauracji w duecie :tak: bo byly polaczone z naszym slubem :-)

dobra kawke dopije i ide szorowac wloski milej niedzieli :-)

reklama
Cześć wszystkim :-)
Po 8 wstałam bo synek obudził, wczoraj byliśmy z Nim wieczorem na pogotowiu masakra jakaś,
czasami brak Mi sił na tych lekarzy, te szpitale i to wszystko, prawie się tam popłakałam ledwo udało Mi się powstrzymać łzy...
Teraz najchętniej bym pospała, ale ktoś musi z Nim siedzieć żeby nie nabroił ...
Wczoraj na urodzinkach chrześniaka nie byliśmy długo, kawkę spiliśmy torta zjedliśmy (który nie za bardzo Mi smakował - o wiele wiele lepsze jadłam) a później w domku posiedzieliśmy, film jakiś obejrzeliśmy i do spania poszliśmy.
Może dziś pojedziemy do Siedlec bo jest święto świni a jak tam robią festyny to normalnie szok tak fajnie jest.... :tak: kawałek drogi tam jest ale warto jechać.. :tak:;-)

No to życzę wszystkim udanej niedzieli a imprezującym udanej imprezy :tak:

Hej, witam...niewyspana :-(
Zgaga mnie tak męczyła a wszystko przez męża pyszną kolacyjkę, zrobił jajecznicę, ciut przesadził z przyprawami ale to nic wybaczam mu:)...dziś obowiązkowo kupuję coś na tę straszną dolegliwość bo nie wyrabiam w nocy...po 2 w nocy buszowałam w kuchni i spijałam mleko ale nie bardzo pomogło, siedziałam więc i dumałam w oknie aż nie zmarzłam:sorry2:...udało mi się usnąć nad ranem. Dziś jedziemy nad jeziorko poleżakować a co tam;-) miłego dnia!!!!
future śliczny prezencik od córeczki, mała wielka rzecz a jak cieszy...:-)
mycha co Wojtusiowi było?

:-(hej
ja glupia wczoraj sie nawpitalalam czekolady i dzis nan skutki...
mloda plakala mi od 7.00 ... dopiero zasnela... ale kupki nadal brak :-( a mi cycki eksploduja zaraz bo mloda nie jadla prawie nic ;(

reklama
Hej nadaje z telefonu bo mi neta sie skonczyl ;/ chyba za duzo filmow ogladalam w tym miesiacu;/ ide chyba dzis dokupie bo jedziemyvw srode do Poznania;) nie wie
czy dam rade byc na biezaco z tel bo dlugo sie laduje to zycze milego tygodnia i trzymajcie kciuki zeby jutro sciagneli nam gips ;)))

Do góry