reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
daffi parsknelam w moinitor herbata z wrazenia :-D:-D:-D ide po scierke :-D

madzia jasne hehehehehe, chyba zartujesz :rofl2: Tak weszlam na allegro z ciekawosci czy sa jakies moze promocje, ale nic fajnego nie ma i to znalazlam heheheh :rofl2: wariactwo normalnie ;-)

Martuchaa milej nocki :tak:

Larvunia, widać, ze na wsi mieszkasz, to są buty meliski, gumowe, chcialam sobie je kupic, ale bez obcasa. ty wiosko jedna. to są vivienne westwood. boze, ile ja Cię muszę jeszcze nauczyc. różowy już polubiłaś...ale jeszcze długa droga przed nami.

Vivienne Westwood Melissa Shoes | Buy Vivienne Westwood Melissa | Vivienne Westwood Melissa Online

DJPremium.com - Women - Shop by Brand - Melissa For Vivienne Westwood

vivienne westwood melissa - Szukaj w Google

nawet magda molek w nich chodzi... buu ja też chce......

Buty Magdy Mołek - hit czy kit?

edit:

madzia bedą 23 osoby, ale my robimy w ogrodzie, wiec spoko, mamy altanke, polowa siądzie pod drzewem, połowa pochodzi po ogrodzie, a reszta bedzie pila w altance. (znaczy młodzież haha) bedzie fajosko ;) ale gdybym miala placic za lokal, to nie miala bym chyba czym. dzisiaj wydalam 250zl w gorzowie, wczoraj 50 euro w seelow, flaszki mi załatwila kolezanka z warszawy, bo pracuje w hurtowni alkoholi i mam troche taniej. 0,7 smirnoffa tego nowego, potrójnie destylowanego, (niby lepszy, ale ja tam różnicy nie czuje) za 22zł wyszlo. a w sklepie 31-33zł, zalezy gdzie ;)

Ostatnia edycja:
daffi parsknelam w moinitor herbata z wrazenia :-D:-D:-D ide po scierke :-D

madzia jasne hehehehehe, chyba zartujesz :rofl2: Tak weszlam na allegro z ciekawosci czy sa jakies moze promocje, ale nic fajnego nie ma i to znalazlam heheheh :rofl2: wariactwo normalnie ;-)

Martuchaa milej nocki :tak:

hhehe liczylampo cichu ze cos odwiniesz:D
mysmy sie smiali jzu ztego jakis czas temu... sa jeszcze takie wielkie jak do kolan:D

dafii ale jak wtych kapciochach chodzic to ja nie wiem :rofl2::-D
Future no nie moge z tych butow :-D:-D:-D Masakra jak dla mnie... noga sie nie poci w nich, przecie to guma! ffffuuuuuj
rozowy powiadasz lubie... raczej toleruje, bo co ja zrobie jak ciuszki mloda takie dostala. Ja bym w zyciu nie kupila jej rozowego ;-) chyba ze z jakims malym dodatkiem ;-)

Daffi spoko, kiedys bardziej przezywalam, juz sie przyzwyczailam :tak:;-) Toleruje ten kolor wiec spoko, poprostu sama bym nie kupila rozowego ciuszka. Ten od Ciebie bardzo mi podpasowal, jest na Misiulke idealny :tak: i nie jest caly rozowy ma dodatki boalego wiec looozik ;-)

reklama
Eh... Już oczopląsu dostaje od tych testów ;)

PR no to przeskrobałaś nieźle... Mi dzisiaj M dał kombiaka znowu do popiłowania... I był ze mnie dumny bo w końcu wyczułam nasze autko, ani razu nie zgasiłam i nawet zaparkowałam pięknie tyłem idealnie między liniami :) oby jutro na jeździe tak dobrze mi szło
LARVUNIA ja też tych butów "zrozumiec" nie mogę... do mnie do baru przychodzą dziewczyny w takich butach tylko że zamiast kulki to takie serducho mają na czubku... ale każdy ma swój gust i się nie wtrącam do niczyjego bo mój styl też może się ludziom nie podobac... Co do różu to też dłuuuuuuuugo nie mogłam go zaakceptowac... potem jak się przestawiłam to co chwile cos różowego kupywałam, ale od ciąży znowu nie bardzo mi się on uśmiecha... Tak więc cię rozumiem (ps. jak bym miała córke to też bym jej na różowo nie chciała ubierac ;))
CIACHO serio miałaś przez "godzine" ruszanie na samym sprzęgle? no ja fakt jeżdże na sprzęgle ale tylko na łuku, a tak to od razu mnie uczył normalnie ruszac

Co do wczorajszego mojego odczucia że to niedziela... hehe od dawna poniedziałku nie miałam wolnego to i tak wyszło... dzisiaj byłam przekonana że jest poniedziałek... jutro pewnie będe myśle że wtorek

Jutro na jazde, ale się cieszę, dobije do połowy wyjeżdrzonych godzin :) a potem do pracy... W czwartek moi rodzice małego zabierają do soboty a w niedziele ŻUŻEL :) LILI idziesz? bierzemy małego, już chodzi i się cieszy i pytał dzisiaj czy tam traktor też będzie :) No od poniedziałku do przedszkola tak po 2h będziemy chodzic, dzisiaj był 15min więc za bardzo nie odczuł, bo dzieci poszły na posiłek.

Ah i się nie chwaliłam, autko sprzedaliśmy stare :) M niezbyt sie cieszył bo miał sentyment i miał nadzieje że nikt go nie kupi, chciał go porobic troche i dla mnie zostawic ale ja bym się nim bała jeździc, no i Kacper też załamany, jak mu powiedzieliśmy że już starego samochodu nie ma to się rozpłakał i uspokoic nie chciał... teraz pilnujemy żeby nie zauważał na ulicy takich samych bo zaraz mu się łezka w oczkach kręci... No i rozpoznaje już GOLFY, MZADY,RENAULTY (tzn meganki) i CITROENY... Śmiejemy się że na komunie na bank quada mu kupimu bo jak rowerem jeździ to parkuje jak fachowiec, tankowac chce i wogóle... hehe, Precelek mój mały :) ma ostatnio przygody, najpierw ten szpital na następny dzień mu deska na głowe spadła (u siostry M taka do prasowania)...

Dobra bo wam wypracowanie walnęłam, ale pewnie nie pojawie się teraz kilka dni to cierpcie teraz, jak rodzice zabiorą młodego to mam plana generalne porządki zrobic i z M nad rodzeństwem solidniej popracowac, tym bardziej że Kacper mówi wszystkim że będzie miał braciszka a mi ciągle powtarza że jak przyjdzie jego brat to mamusia będzie miała mleczko w cycuszkach i będzie je pił bo je tak bardzo lubi... szogun mały, ja mu dam... :-) i tym optymistycznym akcentem mówię wam dobranoc :* :* :*

Do góry