reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
martuchaa- to fajną mamę musisz mieć że tęsknisz, ja jak się od mojej wyprowadziłam to nie tęskniłam z 2 tyg. dobre.
Future- szpiegujesz

no czytalam już, chodzilo mi wlasnie o te organizacyjne sprawy, jak to wygląda, czy t;umaczy co i kiedy robić, co mowic i wogole. ja nie chrzcilam jeszcze nikogo haha. nie mam teraz glowy, ale zaraz mi cos wpadnie pewnie ha

aha a ile daliscie, jacek mowi, ze my 5 dych damy, a ja mysle ze stówe, co myślisz?

a misia grzeczna byla?nie plakala? boje sie, ze moja cyrku narobi.

no jak czytalas to tam napisalam ile dalismy ;p
50zl :tak: dalismy
Misiulka jako jedyna sie co chwile wybudziala, widac ze nie nauczona kosciola hehehe, ale nie plakala :-) Cycka szukala jak juz ;-)

kroma oj mamuśkę mam super, a ostatnio bardzo dużo czasu spędzałyśmy razem dlatego tak przeżywam że wyjechała.. no ale mam nadzieję że szybko zleci:tak:

co do kasy na chrzciny to ja sie nie wypowiem bo my dawaliśmy w funtach:-D:-p
ale juz nie pamietam ile... tyle że tam inne kryteria dochodowe są;-)

uciekam bo mamy maraton małej syrenki z młodym, czas na część II :-p

Dobranoc ;-)

Martucha szybko zleci i mamuska wroci a gdzie wogole wyjechala na jakis urlop czy do pracy?
a co do sasiadki to tak sobie podrzucamy dzieci nawzajem jutro ja pilnuje jej corki od 9 do 11...razem z hania bede sie bawily :tak:

szymek juz spi od godz a mloda jeszcze na kompie ale tez zaraz ja pogonie :tak:

kroma witaj fajnie ze wypad udany :-)

future ja tez mysle ze 50 wystarczy :tak: duza imprezke robicie?

dobra ide polezec do wyrka do jutra !!:-)

reklama
Do góry