reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

aa to wiadomo nieraz plany trzeba zmienic, a szkoda nie zajac:-D:-D
a ja musze jeszcze mlodej ksiazki do anglika kupic i wsio maja no chyba ...
musze zajrzec zebym sie nie obudzila z reka w nocniku

reklama
aa to wiadomo nieraz plany trzeba zmienic, a szkoda nie zajac:-D:-D
a ja musze jeszcze mlodej ksiazki do anglika kupic i wsio maja no chyba ...
musze zajrzec zebym sie nie obudzila z reka w nocniku

no ja tylko cwiczenia kupowalam i kilka zeszytow
a ksiazki wypozyczylam ze szkoly za cale 7 e na rok :tak:

dobra ide wyskocze do sklepu :-)

A Ja sobie poleżałam z młodym, teraz śniadanko zjedliśmy no i oczywiście tak jak pisałam wcześniej że będzie Mi się chciało spać to właśnie już Mi się chce :-p ale jakoś to przetrwam, zaraz pójdę gary pomyć bo już zaś pełen zlew się nazbierał a potem może na jakiś spacerek wyskoczymy - zobaczymy jeszcze bo słońce świeci to za daleko chyba nie dojdę :tak:
Pr kupicie zderzak, i szybko zapomnicie o tej "przygodzie" :-p każdemu się może zdarzyć :tak:
Future to jak córcia śpi to korzystaj, po co wstawałaś :-p na pewno jak z Wami spała to jej dobrze i sobie "chłapie" dalej ;-)
Madzia Ty to masz powera w sobie jakiegoś czy co? W niedzielę wcześnie wstajesz obiad już rano gotujesz nawet jak w sobotę późno pójdziesz spać, dzisiaj już za niańkę robisz i do sklepu teraz lecisz masakra Mi się nawet do sklepu nie chce wyjść - pozazdrościć Tobie tylko można tej energii, którą masz w sobie :tak:;-):-p
Ciasteczko a Ty na dzisiaj jakie plany masz?:dry:

aneteczka no ja właśnie też zawsze płatki mam ale ostatnio te mole żywieniowe mi się pojawiły w domu a fuuuu:baffled: i wszystko powywalałam bo mi nie dobrze było ze mogą tam tez być:confused2:

Madzia oj podziwiam cię kobietko jaka ty obrotna od rana, szkoda że moją sąsiadką nie jesteś;-) ja jeszcze w łóżku gnije, młody wcina mleczny start, zaraz na zakupy muszę iść:rofl2:

pr a może auto od razu nowe kupicie?:-D u mnie tak było:-p

Laski nie przesadzajcie haha z tym powerem :-D
wrocilam juz ze sklepu
mysle co tu robic i tak sobie wymyslilam ze chyba ze 2 okna umyje bo u szymka i hani takie od deszczu brudne ze szok..zobacze :-)

Martucha ja cie podziwiam za to gnicie w lozku haha :-D ja to nie lubie dlugo lezec jakas dziwna chyba jestem :-D
a co do mamy to da rade kobitka napewno :tak:
mam w rodzinie tez taki przyklad ze babeczka wyjechala do niemiec opiekowac sie dziadkiem zero niemieckiego a teraz jest tam jakies 2 lata i nawija juz jak niemiec :tak: takze idzie sie nauczyc wystarczy chciec :-)

Mycha milego spacerku...:-)...

No Madzia dzięki, no i co tu piszesz, że powera nie masz skoro okna chcesz myć :-p zapraszam do Mnie bo u Mnie to już się od dawna proszą o umycie :zawstydzona/y: ale jakoś nie mogę się za nie zabrać bo jak nie pada to słońce świeci a wieczorem to już sił nie mam... :zawstydzona/y: a poza tym jak jestem sama w domku to wolę nie skakać po pufkach czy krzesłach tym bardziej z takim dużym brzucholkiem..... :no:

No Madzia dzięki, no i co tu piszesz, że powera nie masz skoro okna chcesz myć :-p zapraszam do Mnie bo u Mnie to już się od dawna proszą o umycie :zawstydzona/y: ale jakoś nie mogę się za nie zabrać bo jak nie pada to słońce świeci a wieczorem to już sił nie mam... :zawstydzona/y: a poza tym jak jestem sama w domku to wolę nie skakać po pufkach czy krzesłach tym bardziej z takim dużym brzucholkiem..... :no:

Ty kochana nie mysl teraz o oknach tylko odpoczywaj :tak:

co ja stara glupia zerzarlam ze moja Misiulinke brznio boli to ja nie wiem... Dopiero padla, ale przez sen sie wygina, kurde pewnie zaraz z wnowu bedzie zalosnie pojekiwac :-( tak mi jej szkoda :-(
salatki mi sie zechcialo... z fasolka... :-( chlip chlip chlip :-(

reklama
Widzisz Madziu a Ja już nie mogę patrzeć an te okna normalnie masakra :szok: :zawstydzona/y: muszę je umyć jeszcze przed porodem albo kogoś zaangażować :-p
Larvunia no czasami coś się zje a potem wychodzi po głębszym zastanowieniu że raczej lepiej by było jakby się tego nie zjadło i teraz nie czas na robienie sobie wyrzutów :tak: tylko na pomoc Misiuni, jakieś kropelki albo masaż na pewno jej pomoże dobrze wiesz co robić więc się nie zamartwiaj tylko działaj i będzie wsio ok :tak:

Do góry