reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzień dobry, dzisiaj już troszkę więcej w nocy spałam niż wczoraj, ale już od 6 na nogach a o 9 będę stękać bo spać Mi się będzie chciało :tak: no ale dam radę...
Wczoraj znajoma w końcu Nas odwiedziła bo odkąd w ciąży jestem to przychodzi, i dojść nie mogła aż w końcu dotarła ;-) posiedziałyśmy, herbatkę spiłyśmy, poplotkowałyśmy i takie tam.... :-) fajnie było...
Widzę że tutaj tłok się zrobił wieczorem dopiero :-p osz wy baby wredne ;-):-p;-)
My przed wczoraj przywieźliśmy pełno malutkich ciuszków od siostry, i jeszcze swoje muszę zabrać od mamy bo na strychu leżą zapakowane i wziąźć się za pranie i prasowanie ich :tak:oj trochę Mnie pracy czeka...

No to pobudka i do później;-)

reklama
hej właśnie wstałam i idę robić kawkę.

larvunia nie widziałam nigdy tych butów ale w tej stylizacji co future pokazała z Mołkową wyglądają całkiem całkiem... i ciekawa jestem czy faktycznie w nich się noga poci bo wydaję mi się że musi być jakieś wyjście, nie możliwe to raczej(piszę o tych oryginalnych, nie tych z allegro:tak:)

dafii a kapcie są boskie:-D już mialam wizję jak w nich listonoszowi otwieram drzwi:-D:-D:-D:-D:-D

Madzia mama pojechała do Bingen, prawie pod Bonn do pracy. Ciocia jej tam załatwiła ale troszke się martwię bo ona słabo zna niemiecki, jak się dogada itd. Była na jakimś kursie ale wczoraj pisała że nic nie rozumie co oni do niej mówią...:sorry:

nie mam chleba i nie wiem co młodemu na śniadanie zrobić, moze jakąś kaszkę gdzieś wynajdę jeszcze..

Witam się

JA te butki co podała Larvunia widziałam już, właśnie to zdjęcie z mołek. W sumie nie najgorsze,a te podróbki są u nas w kupcu gorzowskim, więc LARVUNIA masz szansę kupić:-D

martucha- ja jak chleba nie mam to w zapasach zawsze płatki mam. Jednak mój mały najczęściej z rana chce mleko z kaszką:sorry:Powodzenia twojej mamie. Moja teraz też zagranica, ale wraca już 1 września.

My dziś jeszcze trochę załatwień mamy. Wczoraj jak wyszliśmy z domu o 10 to dopiero o 20 byliśmy. Nawet nie zdawałam sobie sprawy, że z tym mieszkaniem tyle zachodu będzie, no ale już urzędowe sprawy pozałatwiane, więc luz.

Naskrobałam coś na tajnym

Ostatnia edycja:
:-) bry

...mloda na balkonie spi, posciel sie wietrzeje prz okazji chroni ja od wiatru ;-)
a moj zaraz ucieka do g-wa :-(buuuu i caly dzien z dziecmi z nowu sama.

osz Wy :-p ja tych butow niechce ;-)

hej
ania zamowicie spokojnie ;-)
madzia a co to wagary masz ?

hej..
no mam takie przymuszone i niespodziewane :tak:
m w robocie do 19 ..a umowilam sie wczoraj ze popilnuje sasiadce corke do 13
i nie wypadalo juz mi odmowic :tak:
no i jeszcze mam hanie dzis w domu
takze siedze z dzieciakami zeby nie byly same :tak:

no ale jutro juz mloda zaczyna szkole :-)

reklama
Do góry