reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam dziewuszki, caly weekend miałyśmy zalatany ehs szkoda słów jestem padnięta a teraz znów w pracy :( Do powrotu mojego skarba zostały 2 m-ce :)) szybko zleci i będe go tulic :)
PR - ja wjeżdżałam do garaży z bagażnikiem otwartym i szyba poleciała w drobny mak - mój był wtedy na poligonie i o dziwo nie darł się ale do tej pory mi wygaduje i się nabija ze mnie - koszt: 500 zł :/ ...

PR a to caly zderzak musicie miec? bo m mowi ze sa 2 czesci do tych aut... popatrzcie na szrotach... u nas M pytal to nie maja od palio.

Hej ja dopiero wrocilam i siadlam na dupe w koncu z kawa..:-)
gotuje juz na jutro zupe kalafiorowa:tak:
dzieci u sasiadki sie bawia
dzis szymek w przedsz nie chcial rano zostac wrr znowu byl placz:wściekła/y:
odzwyczail sie przez 3 tyg
ale jak przyszalm to jeszcze chcial zostac mam nadzieje ze jutro bedzie bez placzu...:tak:

Pr to se nagrzebalas haha nieplanowany wydatek teraz macie...

madziarena co porabialyscie w wekend? ze taki zalatany? widzisz jak czas leci zaraz misiek wroci :tak:

megi a ty wrocilas juz do domu?:baffled:

Katgen jak izulka w przedszkolu zadowolona?

no to tyle ide do kuchni pozdrawiam :-)

hej dopiero mam czas ale tez chwilunie, zaraz poczytam co tam u was
coffee sobie zrobilam i pora wypic :-D
madzia na pewno mlodemu przejdzie tak tobywa u dzieci, moja kochala przedszkole ale jak miala 2-3tyg przerwy to tak niechetnie wracala
ania ty piracie ;-):-D ale juz ci mowilam zebys sie nie uczyla jezdzic bo oni i tak inaczej ucza,
najpierw bedziesz uczyla sie ruszac bez gazu na samym sprzegle po godzinie dopiero z gazem
kochana ja przed pierwsza jazda wiedzialam tylko gdzie: gaz, sprzeglo i hamulec no i galka od biegow
:-D no i jak widac dobrze nauczyli bo zdalam i jezdze teraz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka

ja wczoraj się wczasowałam na morzem byłam, wróciliśmy późno wieczorem, dzisiaj znowu kursy, ale tylko do piątku i mam wolne.

reklama
Do góry