reklama
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Witam wszystkich.
Pustki jak to w weekend bywa a że ciepło za oknem to już w ogóle
Ja się obudziłam po 7 jak synek śpi to Ja szurnięta wstałam zamiast korzystać a jak On wcześnie wstaje to nerwy mam że nie da pospać hihi no cóż... Jeszcze trochę to w ogóle nie pośpię, ale co tam dam radę dziś jakoś optymistycznie do wszystkiego nastawiona jestem
Miłego dnia życzę wszystkim i udanego weekendu ;-):-)
Pustki jak to w weekend bywa a że ciepło za oknem to już w ogóle
Ja się obudziłam po 7 jak synek śpi to Ja szurnięta wstałam zamiast korzystać a jak On wcześnie wstaje to nerwy mam że nie da pospać hihi no cóż... Jeszcze trochę to w ogóle nie pośpię, ale co tam dam radę dziś jakoś optymistycznie do wszystkiego nastawiona jestem
Miłego dnia życzę wszystkim i udanego weekendu ;-):-)
C
ciasteczko
Gość
witam
mycha tu nie trzeba weekendu zeby pustki byly
my dzisiaj bedziemy grillowac:-)
mycha tu nie trzeba weekendu zeby pustki byly
my dzisiaj bedziemy grillowac:-)
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Masakra jakie nudy, My wczoraj byliśmy na grillu a dziś nie wiem co będziemy robić, mąż coś kombinuje ale co z tego wyjdzie to nie wiem.... Nie chce Mi się już w domku siedzieć bo od września to większość czasu w domku będę spędzać więc teraz jeszcze trzeba korzystać.....
aneteczka
Fanka BB :)
Witam
My wrócilismy ze spaceru. Wlazłam do coccodrillo i na przecenach obkupiłam młodego - 150zł wydałam, ale kupiłam ciut większe może jeszcze za rok będą dobre. Szukłam tych tenisówek, które kupiła Kroma za 7zł, ale już przebrane i dla mojego numeru nie było, same małe do rozm.22.
Teraz zjedliśmy obiad, a potem to pewnie jeszcze gdzieś podjedziemy, bo szkoda na taką pogodę w domu siedzieć.
Młody ma dziś energi za kliku od rana, a spał tylko 0,5godz w dzień, myślałam , że bedzie marudny,ale humorek mu dopisuje, biega i szlaeje przez cały czas.
My wrócilismy ze spaceru. Wlazłam do coccodrillo i na przecenach obkupiłam młodego - 150zł wydałam, ale kupiłam ciut większe może jeszcze za rok będą dobre. Szukłam tych tenisówek, które kupiła Kroma za 7zł, ale już przebrane i dla mojego numeru nie było, same małe do rozm.22.
Teraz zjedliśmy obiad, a potem to pewnie jeszcze gdzieś podjedziemy, bo szkoda na taką pogodę w domu siedzieć.
Młody ma dziś energi za kliku od rana, a spał tylko 0,5godz w dzień, myślałam , że bedzie marudny,ale humorek mu dopisuje, biega i szlaeje przez cały czas.
K
konto usuniete
Gość
hej. właśnie odebrałam młodego od mamy, wczoraj był tam na nocce bo ja szłam na bulwar na piwko z K. Odwiedził go najlepszy kumpel i mama mówi że omal chaty nie rozwalili a niby gips miał go ograniczać;-)
jakaś taka senna jestem, nic mi się nie chce, posiedzi chyba na balkonie bo weny nie mam jechać gdziekolwiek
kroma gratulacje ząbka:-)
aneteczka a dla starszaków jakieś rzeczy też były? kurcze tak blisko mam to cocodrillo a jakoś dojść tam nie mogę
jakaś taka senna jestem, nic mi się nie chce, posiedzi chyba na balkonie bo weny nie mam jechać gdziekolwiek
kroma gratulacje ząbka:-)
aneteczka a dla starszaków jakieś rzeczy też były? kurcze tak blisko mam to cocodrillo a jakoś dojść tam nie mogę
reklama
Podziel się: