reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam wszystkich.
Pustki jak to w weekend bywa a że ciepło za oknem to już w ogóle :-p
Ja się obudziłam po 7 jak synek śpi to Ja szurnięta wstałam zamiast korzystać a jak On wcześnie wstaje to nerwy mam że nie da pospać hihi :tak: no cóż... Jeszcze trochę to w ogóle nie pośpię, ale co tam dam radę dziś jakoś optymistycznie do wszystkiego nastawiona jestem :tak:

Miłego dnia życzę wszystkim i udanego weekendu ;-):-)

witam laski

u nas ząbek się przebił pierwszy :)

Lavrunia- mnie to nie szokuje jego śmierć. Są gorsze rzeczy.

Mycha i Megi, jeszcze w tych samych terminach urodzicie.

Masakra jakie nudy, My wczoraj byliśmy na grillu a dziś nie wiem co będziemy robić, mąż coś kombinuje ale co z tego wyjdzie to nie wiem.... Nie chce Mi się już w domku siedzieć bo od września to większość czasu w domku będę spędzać więc teraz jeszcze trzeba korzystać.....

Witam

My wrócilismy ze spaceru. Wlazłam do coccodrillo i na przecenach obkupiłam młodego - 150zł wydałam, ale kupiłam ciut większe może jeszcze za rok będą dobre. Szukłam tych tenisówek, które kupiła Kroma za 7zł, ale już przebrane i dla mojego numeru nie było, same małe do rozm.22.
Teraz zjedliśmy obiad, a potem to pewnie jeszcze gdzieś podjedziemy, bo szkoda na taką pogodę w domu siedzieć.
Młody ma dziś energi za kliku od rana, a spał tylko 0,5godz w dzień, myślałam , że bedzie marudny,ale humorek mu dopisuje, biega i szlaeje przez cały czas.

hej. właśnie odebrałam młodego od mamy, wczoraj był tam na nocce bo ja szłam na bulwar na piwko z K. Odwiedził go najlepszy kumpel i mama mówi że omal chaty nie rozwalili :) a niby gips miał go ograniczać;-)
jakaś taka senna jestem, nic mi się nie chce, posiedzi chyba na balkonie bo weny nie mam jechać gdziekolwiek:-p

kroma gratulacje ząbka:-)

aneteczka a dla starszaków jakieś rzeczy też były? kurcze tak blisko mam to cocodrillo a jakoś dojść tam nie mogę:sorry2:

reklama
Do góry